laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GROOTHANDEL/IMPORTEUR IN DELICATESSEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46776 29-03-2011 Groothandel Groothandel in levensmiddelen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Deze kandidaten, een jong, dynamisch en gedreven team, zijn op zoek naar een bedrijf waar ze samen als team, hun energie, passie en ervaring in kwijt kunnen. Zij denken aan een groothandel/importeur in delicatessen in Midden-West Nederland. Dit kan gaan om dranken, suiker, chocolade en suikerwerk, koffie, thee, cacao en specerijen, kaas, noten, olijven, buitenlandse levensmiddelen en andere genotmiddelen. Zij staan ook open voor bedrijven met aanverwante producten, waarbij het gaat om kwalitatief hoogwaardige producten.

Deze enthousiaste kandidaten (man 38 jaar, vrouw 35 jaar) zijn bijna 20 jaar bij elkaar, waarvan ruim 6 jaar getrouwd (2 kinderen). Zij hebben het al jaren over een eigen bedrijf en hebben besloten nu die stap te gaan nemen. De man is een sociaal en ondernemend type, zowel zakelijk als in de privesfeer. Hij is creatief, flexibel, pragmatisch en oplossingsgericht. De vrouw is een commerciele en ambiteuze dame. Zij is spontaan, openhartig, heeft oog voor detail en werkt graag gestructureerd en doelgericht.

Naast deze aanvullende eigenschappen, zijn beiden zeer gedreven, kwaliteitgericht, energiek en werken graag samen in een team aan een gemeenschappelijk doel. Beide hebben een brede interesse en staan positief in het leven. Het is een betrouwbaar stel waarop gebouwd kan worden! Beide hebben een succesvolle baan in grote ondernemingen, en ze zijn nu op zoek naar een bedrijf waar ze hun ervaring kunnen toepassen en kunnen bouwen aan een groeiend en slagvaardig bedrijf waar ze trots op kunnen zijn. Hij is sterk in het uitdenken van een strategie, het winnen van vertrouwen van mensen en ze vervolgens meekrijgen in een bepaalde richting. Hij is erg goed in het creatief kijken naar nieuwe oplossingen op verschilldende gebieden. Ook is hij ervaren in het organiseren van evenementen. Zij is krachtig in het nastreven van gestelde doelen en leeft op bij uitdagingen. Zij is analytisch, werkt zeer gestructureerd en nauwkeurig en is hierin zeer zelfgedisciplineerd. Verder kan zij helder boodschappen overbrengen door zich te verplaatsen in de ontvanger. Ze is commercieel ingesteld.Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29