laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING IN DE VERPAKKINGSBRANCHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46761 04-02-2010 Industrie Verpakkingsindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Een ervaren (ex)ondernemer is op zoek naar een onderneming in de verpakkingsbranche om zijn kennis en kunde ?hands on? in te zetten.

De onderneming is bij voorkeur actief (handel en/of productie) in de verpakkingsindustrie ten behoeve van FMCG zoals de levensmiddelenindustrie. Producten zijn onder meer bedrukte complexe foli?n, vouwkarton, labels, die door de afnemer worden verbruikt in hun productieproces.

Aanverwante, toeleverende ondernemingen aan verpakkingsbedrijven zoals specifieke drukkerijen, intermediairs van bedrukte verbruiksmiddelen, maar ook loonverpakkers, zijn mogelijkerwijs interessante overnamekandidaten.

Gewenste grootte van de onderneming is vanaf circa 15 werknemers bij een productie bedrijf en vanaf circa 7 personen voor een handelsbedrijf en een omzet van minimaal 2 miljoen euro. De onderneming mag verliesgevend zijn mits er perspectief is voor de toekomst. Een gefaseerde MBI over een langere periode behoort tot de mogelijkheden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29