laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI UIT FAMILIEBEDRIJF ZOEKT (GROOT-)HANDELSONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
46127 15-02-2011 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

De ondernemer heeft een jarenlange kennis en (inter)nationale ervaring opgebouwd bij gerenommeerde multinationals waarbij eindverantwoordelijkheid voor grote projecten is gedragen. De ondernemer wil zich richten op een volgende stap in zijn carri?re. Hij komt uit een nuchter Noord-Hollands ondernemersgeslacht en kent hierdoor zeer goed de werking van familiebedrijven. Ondernemer heeft een academische achtergrond, doorgrond processen snel en weet door zijn houding en uitstraling het vertrouwen van klanten en medewerkers snel te winnen.

De gezochte onderneming is een (groot)handel met een regionaal, nationaal, danwel internationaal afzetgebied. Lichte productie en/of assemblage kunnen ook tot de activiteiten van de handelsonderneming behoren. De onderneming is toe aan een volgende (groei)fase waarbij een aanvulling op het management is gewenst. Dit kan voorkomen in een situatie waarbij de onderneming geen geschikte opvolgers heft of dat een beoogde opvolger binnen de onderneming niet zelfstandig de onderneming wil of kan voortzetten.

De onderneming is bij voorkeur gevestigd boven het Noordzeekanaal of in de regio Amsterdam.

De MBI-kandidaat beschikt over eigen middelen, waarmee een overname bewerkstelligd kan worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29