laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TECHNIEK INDUSTRIE, MACHINEBOUW

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45618 01-04-2011 Industrie Machine-industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

De ondernemer heeft een jarenlange kennis en (inter)nationale ervaring opgebouwd in de werktuigbouwkunde bij gerenommeerde machinebouw bedrijven waarbij eindverantwoordelijkheid voor grote projecten is gedragen. Ondernemer heeft een academische achtergrond, doorgrond processen snel en weet door zijn houding en uitstraling het vertrouwen van klanten en medewerkers snel te winnen.

De gezochte onderneming is een machine bouw bedrijf met een regionaal of, nationaal, danwel internationaal afzetgebied. De onderneming is toe aan een volgende (groei)fase waarbij een aanvulling op het management is gewenst. Dit kan voorkomen in een situatie waarbij de onderneming geen geschikte opvolgers heeft heeft of dat een beoogde opvolger binnen de onderneming niet zelfstandig de onderneming wil of kan voortzetten. De onderneming(-en) dienen enige omvang te hebben met een minimum van 10 personeelsleden en een maximum van 50.


De kandidaat is bereid te verhuizen en beschikt over eigen middelen, waarmee een overname bewerkstelligd kan worden.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29