laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


SUCCESVOLLE REISORGANISATIE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45606 30-11-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Onze opdrachtgever is een reisorganisatie wier marktaandeel groeit. Dat realiseert zij nu vooral door autonome groei. Desondanks ziet zij graag dat bestaande reisbureaus zich bij haar aansluiten. Deze hoeven niet alleen zakelijke klanten te bedienen. Nu al doet zij al 10 to 15% van haar omzet in de leisure. Het marktaandeel neemt toe o.a. door de persoonlijke wijze waarop de lokale ondernemers het reismanagement voor hun klanten in het MKB verzorgen. Deze wereldwijde organisatie (750 kantoren in 42 landen) biedt met steun van een sterk lokaal team een uniek netwerk, software en veel operationele begeleiding. Daarnaast heeft de organisatie veel te bieden op het gebied van trainingen en cursussen. De omvang in combinatie met een sterk en de ruimte voor lokaal ondernemen maakt dat er sprake is van een meer dan uitstekend ondernemersinkomen.

Graag willen wij in contact komen met ondernemers in de reisbranche die omzet en marge willen verbeteren door vooral groei te realiseren in het zakelijke segment. Wij zoeken gedreven ondernemers die actief zijn in het generen van omzet. Integraal onderdeel van het proces is dat wij samen met u uitgebreid in kaart brengen wat uw voordelen (organisatorisch & rendementstechnisch) zouden kunnen zijn.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29