laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FAST MOVING CONSUMER GOODS OF GERELATEERDE BRANCHES

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45502 02-06-2010 Groothandel Groothandel in levensmiddelen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Positief ingestelde marktgerichte ondernemer met ruime ervaring in commercieel en algemeen management zoekt ter (geleidelijke) overname een bedrijf in Fast Moving Consumer Goods. Het vermarkten van eigen producten staat centraal. Productie kan al dan niet in eigen beheer geschieden. Het bedrijf heeft een internationale klantenkring welke bestaat uit het het Supermarkt- en/of het Out of Home kanaal. De onderneming is bekend in haar markt en wil een professionaliseringsslag maken. Daarom is er behoefte aan een nieuw spirit.

Sterk klantgericht denken waarbij als werkproces: Aftasten (luisteren naar markt en klant) --> Plan maken --> Draagvlak zoeken --> Volledige acceptatie verkrijgen --> met volle energie er tegen aangaan --> realisatatie. Een proces met volledige commitment van de collega's. Het bedrijf heeft aantoonbare groeipotentie,Productdiversificatie is een onderdeel van het productgamma of behoort tot de mogelijkheden.het bedrijf heeft behoefte aan een nieuwe spirit. De medewerkers maken het verschil.

Commercieel gedreven organisatie. Bedrijf is actief op de markt van Fast Moving Consumer Goods. Het vermarkten van eigen producten staat centraal. Productie kan al dan niet in eigen beheer geschieden. Het bedrijf heeft een internationale klantenkring welke bestaat uit het het Supermarkt- en/of het Out of Home kanaal. De onderneming is bekend in haar markt en wil een professionaliseringsslag maken. Daarom is er behoefte aan een nieuw spirit.

Een goede samenwerking met de huidige DGA die openstaat voor een geleidelijke verkoop van zijn aandelen, waardoor de cultuur en de continuiteit van het bedrijf behouden blijft. Het bedrijf produceert en verkoopt FMCG (Food of Non Food). Professioneel in uitstraling. Is ondermeer bekend in de markt door haar kwaliteit en serviceniveau. Stevige concurrentiepositie. Kennis wordt breed in het bedrijf gedragen. Mederwerkers voelen zich ondernemers en hebben hart voor de zaak. Team in opbouw. Bezit een hoge mate van groeipotentie door het aanboren van nieuwe PMC's of het uitbreiden in nieuwe markten.

Het bedrijf heeft producten met toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen. Het bedrijf heeft een klantgerichte hands on mentaliteit en is genetisch resultaat- en doelgericht. Er is sprake van transparante communicatie en medewerkers voelen zich verbonden met het bedrijf. Bij voorkeur voorbij de opstartfase. Het bedrijf mag zich ook in de volwassenheidsfase bevinden, waarbij een nieuwe spirit voor de nodige groei kan gaan zorgen. De DGA staat open voor een geleidelijke verkoop van zijn aandelen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29