laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KREDIETAFWIJZINGEN !

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45485 22-11-2009 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Lukt het uw bedrijf niet om financiering te krijgen of als u die wel kunt krijgen is de aanbieding dan veel te duur ? Neem dan vandaag nog contact met ons op !

In deze tijden met economische tegenwind eist de bank als tussenpersoon van uw bedrijf nu teveel en zijn de kosten van het krediet erg hoog. Daardoor is de kans van slagen bij een aanvraag zonder
deskundige begeleiding veel kleiner.

Wij hebben echter goed nieuws !

Voor bedrijven met een omzet vanaf 1 miljoen euro op jaarbasis bieden wij de mogelijkheid om de expertise van ons economenhuis, onze participatiemaatschappij en ons netwerk in te zetten voor het aantrekken van vreemd vermogen middels de introductie van een obligatielening.

Ons bedrijf is sterk en daadkrachtig in de combinatie van bankkrediet, investeerders en structuurfinanciering middels de introductie van obligatieleningen. Wij kunnen de intermediairfunctie beter vervullen omdat wij nauwer betrokken zijn bij uw onderneming.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29