laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


FRANCHISE IN ICT DETACHERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
45072 10-11-2009 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Met het dit concept kunnen franchisenemers op projectbasis ICT specialisten detacheren vanuit regionale vestigingen. Dit betekent dat zij dicht bij de opdrachtgevers zitten en flexibel zijn. Zij lossen problemen op voor hun opdrachtgevers waardoor deze nog succesvoller worden. Ruim een kwart van de ondernemingen uit de top 100 is al klant

Het gaat om een jonge ambitieuze organisatie met goede ondersteuning. Op basis van de behoefte van u als ondernemer, wordt gezocht naar de meest passende oplossingen. Zo kent zij ondermeer een unieke regeling waarin zij de opstartfinanciering voor personeel haar rekening neemt. Dit in combinatie met beperkt startkapitaal maakt de instap laagdrempelig. Actieve ondersteuning bij verkoop, leads en werving van hooggekwalificeerd personeel zijn andere voorbeelden van de ondersteuning.

Franchisenemers worden voortdurend getraind in het slim gebruik van het relatie netwerk en worden, indien nodig, wegwijs gemaakt in wervingsland. Er wordt optimaal gebruikt gemaakt van informatiesystemen, leads, marktinformatie en PR. De oprichters en directie werken zelf in de praktijk en weten als geen ander hoe belangrijk ondersteuning is.

Ideale kandidaten voor ??n van de vestigingen die de komende maanden zal worden geopend, hebben ervaring in de ICT en/of detacheringbranche. Kernwaardes zijn verder ambitieus, leergierig, communicatief, flexibel en commercieel. Bent u een netwerker en beschikt u over enig startkapitaal dan willen we graag met u in contact komen.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29