laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ERVAREN ONDERNEMER ZOEKT BEDRIJF VOOR OVERNAME

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
44836 02-03-2010 Groothandel Handelsondernemingen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

De kandidaat is ambitieus en innemend, heeft een hoge gunningsfactor. Realistisch. Wil op het kruispunt van leveranciers en afnemers een faciliterende, belangrijke rol spelen.
Deze persoon is internationaal geori?nteerd en kijkt ook voor zijn zakelijke toekomst graag verder dan onze landsgrenzen.
Kandidaat heeft op dit moment een eigen B2B telecombedrijf en zou op termijn graag switchen naar een andere branche, waar niet alleen de prijspolitiek het succes bepaalt. Heeft een brede blik naar de toekomst en kijkt naar verschillende mogelijkheden om ambities te bereiken.
Voorziet de aansturing en uitnutting van verschillende distributiekanalen. Zou het liefst met innovatieve producten werken en zich focussen op een niche markt met groeimogelijkheden.

Kandidaat heeft voorkeur voor een (goed) lopend bedrijf, waarvan de DGA afscheid neemt. De MBI kandidaat wil met ambitie en salescapaciteit het bedrijf verder uitbouwen, bij voorkeur in een B2B marktomgeving met innovatieve producten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29