laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJF MET BIJZONDER PRODUCT OF DIENST

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
44465 01-10-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Aandelentransactie 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

40 jarige vrouw zoekt een bedrijf bij voorkeur in het westen van het land. Het bedrijf verkoopt een product of biedt dienstverlening waarmee een bijzondere positie in de markt wordt ingenomen. Vanuit die positie is het bedrijf in staat marktleider te worden in het segment. Ze heeft ervaring als ondernemer in het familiebedrijf waarin ze gedurende 5 jaar de directie heeft gevoerd. Zij is een zeer gedreven persoon met een sterke persoonlijkheid die waarmaakt wat ze belooft en daar volledig voor gaat.

Belangrijke kenmerken zijn analytisch vermogen, sales capaciteit, resultaatgerichtheid, financi?le kennis en zeker ook gericht op het leveren van kwaliteit. Ze is een mensenmens en dat uit zich o.a. in haar kwaliteit om kennis over te dragen en daarmee mensen te laten groeien. Is sfeergevoelig en draagt zorg voor een professioneel en prettig werkklimaat. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf waar een huidige directeur eigenaar de mogelijkheid heeft om een bepaalde periode als leermeester te fungeren.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29