laatst bijgewerkt op: 25-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TWEE BROERS ZIJN OP ZOEK NAAR 1 ONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
44460 15-02-2011 Groothandel Groothandel in levensmiddelen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Friesland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Zoekprofiel:
Twee broers zijn op zoek naar 1 onderneming voor volledige overname.
Deze twee broers vullen elkaar zeer goed aan. Zij zijn altijd zeer betrokken geweest met elkaars individuele ondernemingen. Samen willen zij nu de uitdagende stap nemen om hun krachten te bundelen. Ze zijn op zoek naar:
1) een specialistisch productiebedrijf, of toeleverancier aan de food of nonfoodsector waarbij een constante kwaliteit gewaarborgd is.
Pr? zijn:
- Productontwikkelend;
- innoverend;
- gebruik maken van natuurlijke (grond)stoffen;
- handelsmogelijkheden.
2) een specialistisch produktie of handelsbedrijf in de (bouw-)technische sector, waarbij de nadruk ligt op duurzame toepassingsgebieden. Te denken valt aan:
- Passieve energie (zonnecollectoren, photocellen, WKO, waterzuivering, infiltratie etc.)
- energiebesparing: (nieuwe en bestaande mogelijkheden op het gebied van isolatiematerialen)
3) een specialistisch (bouwkundig)advies-, of ingenieursbureau op het gebied van duurzaamheid, energie, energietoepassingen, afvalverwerking, subsidies etc.

Het bedrijf heeft een eigen plaats in de keten of de markt waarbij het een eigen merk of identiteit heeft en de klant het specialisme of de kwaliteit herkent en waardeert.

Cultuur
Een sociale en kwaliteitsbewuste en specialistische onderneming waarbij werkprocessen gestructureerd verlopen. Tevens dient er een hoog kennisniveau van het produkt, diensten of toepassingen aanwezig te zijn.

Regio
Flevopolder;
Overijssel;
Gelderland;
Utrecht;
Drenthe;
Friesland.

Grootte
Aantal personeelsleden globaal van 5 tot 50.

Persoonlijke profielen
Persoon 1
Een commerci?le, creatieve, energieke en resultaatgerichte ondernemer die graag met zijn medewerkers bouwt aan een sterke, solide en slagvaardige organisatie. Hij ziet de uitdaging in het uitbreiden van markten en competentiegebieden om zo de groei en innovaties te realiseren en een stevige speler in de markt te zijn.
Hij is opgegroeid in een ondernemersgezin en heeft een technologische achtergrond in de foodsector. Daarnaast is er ervaring als ondernemer en beschikt hij over leidinggevende capaciteiten. Ook beheerst hij het opzetten van productieprocessen en kwaliteitssystemen.
Marktgerichtheid en strategisch & conceptueel denken staan op een hoog niveau, altijd met de focus op het resultaat.
Opleiding
Levensmiddelentechnologie, ISO, HCCP, Marketing, Leidinggeven.

Persoon 2
Commercieel/technisch geori?nteerde ondernemer die op dit moment DGA is van een landelijk opererend ingenieursbureau met 15-17 personeelsleden. Taakgebied naast het uitvoeren van complexe en uitdagende projecten en het aansturen van het bedrijf ligt op het commerci?le terrein. Dit omvat o.a. relatiebeheer, (internet)marketing. Binnen dit bedrijf is hij betrokken bij een aantal landelijk bekende innovatieve projecten. Op het gebied van duurzaamheid neemt hij actief deel aan kennisnetwerken met andere gerelateerde ondernemers en heeft contacten met de TU te Delft op het gebied van ontwikkelingen en innovaties. Deze ondernemer voelt zich thuis op meerdere terreinen en vakgebieden en hoeft niet speciaal vastgoedgerelateerd te zijn. Hier bestaat een brede interesse voor andere bedrijfsgebieden. Hij is opgegroeid in een ondernemersgezin en heeft ervaring in zowel de productieomgeving als reclame, drukwerk, zakelijke dienstverlening.
Opleiding
MTS (Technisch/commercieel)
Meao (economisch/administratief)
Nima-A (marketing)
Hoger Management (post-HBO, juridisch, arbeidsrecht)
Makelaardij o.g (vastgoed, beedigd makelaar)
(diverse vakgerichte cursussen: Bouwbesluit, SBR)Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29