laatst bijgewerkt op: 28-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PAYROLL/VERLONINGSBUREAU

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
44194 21-09-2009 Dienstverlening Uitzendbureaus, detachering
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig Meer dan 500 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 Vertrouwelijk N.v.t. B.V.

omschrijving

Namens een cli?nt zijn wij op zoek naar bedrijven die in de ?payrolling? markt ac-tief zijn. Ic medewerkers van opdrachtgevers staan op de loonlijst van het bedrijf waardoor deze onderneming de juridische werkgever wordt; de feitelijke werkgever is de opdrachtgever. De onderneming verzorgt vervolgens de contracten, verloning, uitbetaling en afdrachten premies en loonbelasting van het personeel op basis van een vergoeding/commissie.

De onderneming heeft een gezonde groeiambitie en wil haar activiteiten uitbreiden door de overname van bestaande ondernemingen die aanvullend en passend kunnen worden beschouwd op haar huidige activiteiten.

Onze cli?nt is op zoek naar ondernemingen die jaarlijks een omzet van circa ? 500.000 tot ? 1.000.000 genereren. Het cli?ntenbestand dient te bestaan uit sterke contracten en kan loyaal genoemd worden. Verder zijn er geen beperkingen richting branches, organisaties, omvang en dergelijke.

In verband met de inpasbaarheid binnen de huidige organisatie hoeven onderne-mingen met alleen een verloningsadministratie (loonadministratie) en/of uitzend-organisatie niet te reageren.

Tags (trefwoorden)
bedrijfsovername | payroll | verloningsbedrijf

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29