laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMING MET BEHOEFTE AAN HERSTRUCTURERING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43714 24-11-2010 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Meer dan € 5.000.000 N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Ondernemer die op zoek is naar een onderneming waarbij een behoefte aanwezig is tot herstructurering (``in financieel zwaar weer verkeren``) en voldoende verbeterpotentieel aanwezig is. Daarnaast levert de onderneming eigen producten c.q. diensten in een B2B omgeving waarbij het type branche minder relevant is.

Regio
De vestigingsplaats van de onderneming ligt in het midden van Nederland. In of nabij de geografische vijfhoek Utrecht, Groningen, Emmen, Enschede en Nijmegen heeft de voorkeur.

Omvang
De onderneming heeft minimaal 15 fte in dienst. Hierbij zijn bij voorkeur een aantal sleutelfiguren aanwezig c.q. een klein management team (inkoop/bedrijfsleiding/administratie)

Kenmerken ondernemer:
In de afgelopen 15 jaar heeft de ondernemer verschillende interim managementposities vervuld. De ondernemer is actief geweest in diverse private en publieke instellingen. De ondernemer heeft ruime internationale ervaring opgedaan door een aantal jaren werkzaam te zijn in het buitenland. Daarvoor is de ondernemer tien jaar werkzaam geweest als ondermeer financieel directeur, controller en manager van diverse industri?le ondernemingen. De ondernemer kan getypeerd worden aan de hand van de volgende kenmerken:

Verandermanagement
De ondernemer heeft veel ervaring opgedaan in zowel grote als kleine ondernemingen. Het structureren van een organisatie en haar organisatieleden, het uitzetten van de strategische lijnen en het laten aansluiten van de onderneming op de veranderende marktvraag vindt de ondernemer uitdagend. Daarnaast vormt het initi?ren en uitzetten van het turnaround proces de kracht van de ondernemer.

Analytisch
De ondernemer is analytisch sterk onderlegt. Hiermee is hij in staat een situatie adequaat in te schatten om vervolgens snel te kunnen schakelen.

Financieel
De ondernemer is in staat de financi?le administratie van een onderneming goed af te stemmen op de bedrijfskenmerken en heeft een goed gevoel voor de verhouding tussen operationele bedrijfsvoering en administratie. Hierdoor wordt het aansturen van de onderneming sterk vereenvoudigd omdat het management gebruik kan maken van betrouwbare managementinformatie.

Innoverend
De ondernemer is in staat balans te vinden tussen resultaat en groeigerichtheid. Het managen van groei vraagt om permanente aandacht voor efficiency om de winstgevendheid te behouden.

People manager
De ondernemer is in staat om mensen te motiveren en draagvlak te cre?ren. Hij heeft het vermogen om een team te laten groeien waarbij werknemers het leuk vinden om voor/met hem te werken.

Tags (trefwoorden)
bedrijf verkopen | produkten | diensten | B2B

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29