laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


KLEINE IT DIENSTVERLENER

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
43214 21-07-2009 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Voor een Brits IT bedrijf met vestigingen in Engeland, Ierland en India dat leidend is op de markt van onderhoud en installatie werkzaamheden van computerapparatuur en netwerken specifiek voor de markt van tandartspraktijken, zijn we op zoek naar een Nederlands IT bedrijf. Het bedrijf moet zich onderscheiden door te streven naar maximale klantentevredenheid door de levering van hardware- en netwerkoplossingen te combineren met een uitmuntende service. Het bedrijf is technologie gedreven en heeft kennis en ervaring met het installeren, onderhouden en beheren van PC`s, netwerken, operating systemen, software en MS-Outlook.

Enige ervaring met VOIP systemen is een pre. De kandidaat is bekend met en gecommitteerd tot het leveren van uitstekende customer support en onderhoud services wat kennis inhoud van de begrippen zoals installed base, call to fix time, repair loop, consumables usage, remote control, onsite support, etc. Met betrekking tot deze services moet de kandidaat over technici beschikken die in staat zijn om op locatie bij de klanten tijdig problemen op te lossen die niet op afstand opgelost kunnen worden.

De opdrachtgever wil bij voorkeur een volledige overname maar een meerderheidsbelang waarbij volledige overname op een redelijke termijn tot de mogelijkheden behoort, is ook bespreekbaar. Verlieslatende ondernemingen en ondernemingen waar een turn around moet plaatsvinden komen ook in aanmerking. Omvang tussen 5 en 10 FTE`s. Locatie bij voorkeur in het centrum van Nederland.
Verantwoordelijk: Ad Bax, kantoor Bilthoven.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29