laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEHEER VASTGOEDMANAGEMENT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
42410 22-07-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Voor de korte termijn is mijn opdrachtgever ge?nteresseerd in de overname van een of meer vastgoedmanagement onderneming(en). Wij denken in eerste instantie aan ondernemingen met een vestigingsplaats in de Randstad en Flevoland. Een dergelijke locatie sluit goed aan bij de locatie van het kantoor van onze opdrachtgever.

Het betreffende bedrijf dient over een gespreide vastgoedmanagement portefeuille te beschikken met een accent op deels particuliere en/of institutionele beleggers, danwel beleggingsfondsen en/of maatschappen. De aanwezigheid van een relatief dominante opdrachtgever wordt niet direct als een bezwaar ervaren. De omzetindicatie voor een geschikte overname kandidaat ligt vanaf ? 200.000,-- exclusief BTW per jaar met een minimale personeelsbezetting van 2,5 Fte.

Afhankelijk van de afspraken in het kader van een overname zal een betrokkenheid van de bestaande aandeelhouder(s) niet voor langere termijn na overname noodzakelijk zijn. Met eigen deskundig personeel een integratie soepel en vlot laten verlopen.
Vooralsnog wordt na overname uitgegaan van het handhaven van de huidige vestigingsplaats. Een eventuele koop van het bedrijfspand is geen bezwaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29