laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


GEVRAAGD INCASSO ONDERNEMINGEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
42409 22-07-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Voor de korte termijn zijn is mijn opdrachtgever ge?nteresseerd in de overname van een of meer incasso onderneming(en). Er wordt gedacht in in eerste instantie aan ondernemingen met een vestigingsplaats in Gelderland, Flevoland en Utrecht. Een dergelijke locatie sluit goed aan bij de locatie van ons kantoor.

Het betreffende kantoor dient over een gespreide incassoportefeuille te beschikken met een accent op de MKB markt. De aanwezigheid van een relatief dominante opdrachtgever wordt niet direct als een bezwaar ervaren. De omzetindicatie voor een geschikte overname kandidaat ligt vanaf ? 200.000,-- exclusief BTW per jaar met een minimale personeelsbezetting van 2,5 Fte.

Afhankelijk van de afspraken in het kader van een overname zal een betrok kenheid van de bestaande aandeelhouder(s) niet voor langere termijn na overname noodzakelijk zijn. Met eigen deskundig personeel kan mijn cli?nt een integratie soepel en vlot laten verlopen. Vooralsnog wordt na overname uitgegaan van het handhaven van de huidige vestigingsplaats. Een eventuele koop van het bedrijfspand is geen bezwaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29