laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INVESTEERDER IN INNOVATIEF SOFTWAREPRODUCT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41534 28-04-2009 Dienstverlening ICT-dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk B.V.

omschrijving

Gezocht: investeerder voor het verder verwezenlijken van de uitstekende groeipotenties van een innovatief softwareproduct (methodiek) met inmiddels een korte trackrecord op het gebied van verkoop.

Voor een van onze opdrachtgevers zoeken wij een investeerder die naast kapitaal (tenminste ? 500.000 voor een nader te bepalen minderheidsbelang), kennis en ervaring kan inbrengen op het gebied van management en sales.

De onderneming heeft een softwarematige methodiek ontwikkeld waarmee aantoonbare- en significante efficiencyvoordelen (in tijdsbesparing en kwaliteitsbeheersing) gerealiseerd kan worden (tot wel 50% besparing op arbeid) voor ontwerpers van electrotechnische besturingssystemen van installaties en machines. Feitelijk biedt het pakket een gestandaardiseerde- en multidisciplinaire oplossing voor dit ontwerpproces. (potenti?le) Klanten zijn ingenieursbureaus, system integrators, machinefabrikanten, elektrotechnische installateurs etc.

Het softwarepakket (basispakket) is sinds maart 2009 gereed om grootschalig in de markt gezet te worden. De software wordt reeds gebruikt bij een snelgroeiend aantal klanten. Om de vewachte groei adequaat en beheersbaar te bewerkstelligen is inbreng van kennis en ervaring op het gebied van management en sales gewenst. De huidige ondernemer kan gezien worden als visionair op zijn vakgebied (engineering) en wil zich blijven focussen op doorontwikkeling van de software. Aan aanverwante modules wordt momenteel nog gewerkt. De software is gepatenteerd en de rechten zijn volledig eigendom van de onderneming.

Tags (trefwoorden)
software

Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29