laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INTERNATIONALE HANDELSONDERNEMING MET EIGEN PRODUCT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
41264 30-11-2010 Industrie Metaalproductenindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 50 - 100 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Het ondernemen is hem van 2 kanten ingegoten en wil nu zijn droom gaan verwerkelijken. Is een realist met oog voor mogelijkheden en weet mensen daarvoor te enthousiasmeren. Werkt graag in een team dat gezamenlijk de schouders eronder wil zetten en is gewend om zelf ook de mouwen op te rollen. Wil dus ook het bedrijf gezond laten groeien (``CASH is KING``) waarbij een ieder die zijn betrokkenheid, input en inzet toont mee kan delen in het succes. Is niet bang voor een goede discussie en is van mening dat waar gewerkt wordt er fouten worden gemaakt, mits hier duidelijke leermomenten inzitten.

Ondernemende manager zoekt een internationale handelsonderneming, met eigen product/ produktie. Effectieve logistiek en klantgerichtheid zijn kenmerkend. Het produkt zit aan het einde van een succesvolle introductie/ in de volwassenheid fase. Het bedrijf kenmerkt zich verder door een no-nonsense mentaliteit waarbij de medewerkers trots zijn op het bedrijf en het product. Meedenken en innovatie staan hoog in het vaandel, waarbij de gedachte is: ``Stilstand is achteruitgang``. Het produkt is een B2B consumentenprodukt eventueel met mogelijkheden tot eigen retail.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29