laatst bijgewerkt op: 22-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI KANDIDAAT ZOEKT ONDERNEMING IN MIDDEN/OOST NEDERLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
40611 22-03-2009 Industrie Metaalproductenindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Bedrijfsprofiel

Gezochte branche: Als branche komen in aanmerking sport, automotive en industri?le / (mechanisch) technische marktsegmenten

Regio: Het bedrijf is gevestigd in het midden/oosten van Nederland. Maximaal 75 kilometer van Apeldoorn.

Omvang onderneming: 10 tot 75 FTE?s

Typering: De onderneming is actief in de handel en bij voorkeur ook productie, waarbij wellicht ook aan eigen productontwikkeling wordt gedaan. De handelsactiviteiten zijn bij voorkeur internationaal (Europa), eventueel nationaal met groei-potentieel, zeker niet regionaal.

Uitgangspunt: Kandidaat zal via een MBI, deelnemer in de onderneming worden, met als doel om op termijn zijn deelname aandeel te vergroten tot een meerderheidsaandeel. MBI-Kandidaat beschikt over eigen middelen om de eerste tranche aandelen te kunnen kopen .

Timing: Participatie dient vorm te hebben gekregen v??r 1 oktober 2009.

Persoonlijk profiel

Opleiding: Een bedrijfskundige achtergrond (bedrijfskunde Erasmus Universiteit Rotterdam, richting marketing/ strategisch management), met affiniteit voor techniek-productie-productontwikkeling.

Werkervaring: Als directeur marketing en aftersales verantwoordelijk voor alle operationele activiteiten van een organisatie / toeleverancier in de automotive branche. Daarnaast internationale ervaring en verantwoordelijkheid voor (internationale) marketing communicatie, beleid, strategie en uitvoering bij diverse bedrijven. Meerdere functies als productmanager, waarbij een substanti?le groei is gerealiseerd. Tevens oprichter en (oud)eigenaar van een landelijke tennisschool.

Leeftijd: 38 jaar

Toegevoegde waarde: Kandidaat heeft leren werken in grotere, complexe, internationaal werkende organisaties. Kandidaat wil met zijn kennis en ervaring de onderneming verder helpen groeien op de nationale of internationale markt.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29