laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HANDELSBEDRIJF IN CONSUMENTENARTIKELEN

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
40567 23-11-2010 Groothandel Groothandel in levensmiddelen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Doelgericht manager met ruime ervaring in commercieel en algemeen management zoekt ter overname een stabiel en onderscheidend handelsbedrijf in consumentenproducten, liefst met (een vorm van) eigen productiefaciliteiten. Het product is een gebruiksartikel en er is in de regel sprake van een langdurige klantrelatie. De foodsector heeft de voorkeur, maar belangrijker is het product zelf en de mogelijkheid een merk (uit) te bouwen. De onderneming staat goed bekend in de markt door de kwalitatieve en professionele aanpak in de laatste jaren.

Persoonlijk profiel
De persoon:
Een gedreven en betrokken persoon, een bouwer die staat voor zijn zaak, Hij is gewend hard te werken en wil dit graag voortzetten door de droom van het eigen ondernemerschap te realiseren.

Werkervaring:
Ruim 20 jaar succelvol in commercieel management en leidinggevende functies in fmcg op werkterreinen sales, inkoop, marketing en vastgoed, met eindverantwoordelijkheid voor operationele en financiele resultaten.

Opleiding:
W.O. Nederlands recht, aangevuld met tal van cursussen/opleidingen op gebied van financien, verkoop, management/leiderschapsstijlen, HR en inkoop.

Specialiteiten:
Een winnend team cre?ren; een eigen koers bepalen. Door sterke communicatieve vaardigheden en ontwikkeld commercieel gevoel in staat een markt te verkennen, doelen te stellen en deze succesvol te realiseren.


Profiel gezocht bedrijf
Branche:
In consumentenartikelen, bij voorkeur in de foodesctor.

Karakteristiek:
Verkopen/vermarkten van een merk/product, mogelijk i.c.m. de productie ervan. Professioneel in uitstraling. Staat goed bekend in de markt. Kwaliteit en goed serviceniveau zijn van belang. Stevige concurrentiepositie, niet te conjunctuurgevoelig. Kennis wordt breed in het bedrijf gedragen (niet afhankelijk van de huidige DGA).

Cultuur:
Resultaat- en doelgericht, hart voor de zaak, open en eerlijk, binding (sfeer familiebedrijf), klantgericht en met trots/vakmanschap

Regio vestiging:
De onderneming is gevestigd in west, midden of oost nederland, bereikbaar in 60 autominuten vanaf Amersfoort

Type klanten:
Met klant kan een langdurige relatie worden opgebouwd. Kan zowel BtoB als BtoC zijn.

Grootte:
Omzet min. EUR 2 miljoen en vanaf 15 medewerkers.

Levensfase:
voorbij opstartfase, verkeert op basis van huidige omzet en winstgevendheid in een (redelijk) stabiele positie. Potentie voor verdere groei en/of nieuwe producten.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29