laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJF IN HIGH TECH VOOR PARTICIPATIE OF OVERNAME

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
39424 07-05-2012 Industrie Elektrotechnische industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Europa Activa / passiva transactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Specialist met een grote ervaring op technisch gebied en het Internationale bedrijfsleven heeft in Europe (vooral in Nederland en Duitsland), Azi?, China, Japan, Hong Kong, en Indi? in de vakgebieden elektronische componenten, halfgeleide technologie en digitale cosumentenelektronica gewerkt. Ik heb functies bekleed op managementgebied binnnen het bedrijf met een personeelsbestand van enige duizend welke over de hele wereld verspreid waren.

Gezien de beperkte groeimogelijkheden binnen mijn huidige functie ben ik op zoek naar een mogelijkheid als zelfstandig ondernemer. Bij voorkeur een bedrijf in de reinigingstechniek, maar ook andere technologiscg geori?nteerde bedrijven behoren tot de mogelijkheden.

Voor de financi?ring van een overname/participatie kan ik eigen vermogen aanspreken waarbij over de vorm gedetailleerd onderhandeld kan worden.

Bevind me in het Zuiden van Nederland, maar ben gezien de huidige situatie flexibel onder voorwaarde dat het woonklimaat gunstig is voor mijn gezin.

Spreek Nederlands als moedertaal en daarnaast, Engels, Duits, Frans en Spaans.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29