laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HANDELS EN/OF PRODUCTIEBEDRIJF GEZOCHT

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
38808 07-12-2010 Industrie Voedingsindustrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Deze kandidaat zoekt een bedrijf dat goed aansluit bij zijn professionele achtergrond. Dit kan derhalve een handels en/of productiebedrijf in de branche voeding/ drank (al dan niet horeca gerelateerd) zijn, non food of anders in de branche wasserijen/ linnenverhuur. Volwassen en betrouwbaar bedrijf (heeft haar bestaansrecht reeds bewezen) met een kwalitatief goed assortiment wat aan de huidige eisen van haar klanten voldoet, maar ook inspeelt op toekomstige (groei)ontwikkelingen. Het bedrijf levert toegevoegde waarde aan haar afnemers door het aanbieden van marketingadvies en concepten voor hun verkoop aan de eindgebruikers/consumenten.

Gezonde mix van jonge en oudere werknemers. Een open en eerlijke cultuur waar rekening gehouden wordt met de belangen van de individuele werknemer en waar alle medewerkers gaan voor het meest optimale resultaat voor hun klant. De klant krijgt altijd waar voor z’n geld: kwaliteit en service staan hoog in het vaandel.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29