laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNERSHIP VOOR NIEUW PRODUCT AUTOMATENBRANCHE

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
37055 08-04-2009 Groothandel Groothandel in elektrische gebruiksgoederen
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Aangeboden / partner gevraagd voor:

Partnership in verkoop nieuw product binnen de automatenbranche

Onze opdrachtgever beschikt over exclusieve verkooprechten voor een nieuw en innovatief type ?vending machine? waarmee vers getoaste tosti?s en belegde baguettes verkocht worden.

Voor het opzetten van de verkoopactiviteit, marktintroductie en distributie wordt samenwerking gezocht met een onderneming/er die apparaten aanlevert voor dan wel zelf actief is in, het exploiteren van drank, koffie- en snoepautomaten en dergelijke, in openbare ruimtes, scholen, instellingen, winkelcentra, bedrijven, kantoorgebouwen, etc.

De afzetregio is aanvankelijk Nederland. Uitbreiding met verkoop in Engeland, Duitsland en Scandinavi? behoort tot de mogelijkheden.

Eigen middelen zijn aanwezig, het ontbreekt ondernemer aan tijd om de activiteit volledig ?grass roots? op te zetten. De gezochte partner heeft een geschikt commercieel- en servicenetwerk, waarin de activiteiten snel kunnen groeien. Deelname op 50/50 basis is bespreekbaar.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29