laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


BEDRIJF IN HOOGWAARDIGE TECHNISCHE PRODUCTIE OMGEVING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
35413 16-12-2010 Industrie Machine-industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Mensgerichte en ondernemende elektrotechnisch ingenieur(ir) en bedrijfskundige (drs), met 20 jaar ervaring in de uitvoering en het management van sales en projectmanagement zoekt een bedrijf dat opereert in een hoogwaardige technische productie omgeving. Technische systeemintegratie staat centraal en vindt binnen en/of buiten het bedrijf toepassing in complexe producten of projecten. Het is dus een technisch ingenieursbureau of bijvoorbeeld een machinefabriek zijn, of een toeleverancier in de elektrotechniek.

Het bedrijf heeft een langdurige relatie met klanten die niet alleen prijs als selectiecriterium gebruikt. In het bedrijf is een gezonde balans tussen kwaliteitsdenken (producten en processen) en resultaatgerichtheid. Open communicatie tussen de medewerkers onderling en de leidinggevende(n). Het bedrijf is gevestigd in een straal van 60 km rondom Utrecht en heeft een omzet tussen de 2 en 5 MEur met een positieve cashflow.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29