laatst bijgewerkt op: 27-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


INDUSTRI?LE- EN/OF HANDELONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
35353 07-03-2011 Industrie Kunststofverwerkende industrie
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Gezocht een industriele- en/of handelonderneming. Het bedrijf heeft een aantrekkelijk en onderscheidend produkt(-arsortiment) met kwalitatieve uitstraling en hoge toegevoegde waarde. De successen uit het verleden bieden een solide basis voor verdere groei. Nieuwe internationale markten liggen in het bereik en de bewerking daarvan is een (toekomstig) speerpunt. B to B omgeving. Opereert bij voorkeur in een niche markt.

Omvang bedrijf circa 2-tot 5 miljoen omzet en 15 - 40 medewerkers. Voorkeur gaat uit naar meerderheid van het aandelen pakket met als uiteindelijk doel een volledige overname.
Industrie en/of handel met hoge toegevoegde waarde.
Bevindt zich bijvoorkeur in een niche markt, kwalitief goed produkt(assortiment) met een hoge toegevoegde waarde, produkt waar je trots op kunt zijn, internationaal of de potentie daartoe. Bedrijf bestaat al geruime tijd, heeft continuiteit hoog in het vaandel staan en vormt zo een basis om verder te groeien. Het bedrijf wordt gewaardeerd in de markt door de kwaliteit, de unieke uitstraling van haar produkt(en) en wijze waarop deze door de medewerkers worden geleverd.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29