laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


TECHNISCHE (GROOT-)HANDELSONDERNEMING

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28514 14-11-2009 Groothandel Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Brabant Aandelentransactie 5 - 10 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Gevraagd: Technische (groot-)handelsonderneming

Profiel:
Technische (groot-)handelsonderneming, in het Midden- en KleinBedrijf. Bij voorkeur een onderneming met im- en/of exportactiviteiten en eventueel met kleinschalige productie. Het personeelsbestand is niet groter dan tien medewerkers. De omzet is qua omvang niet groter dan € 5.000.000,-. Volledige (geleidelijke) overname, alsmede participatie bestaan tot de mogelijkheden. De onderneming is gevestigd in de driehoek Breda, Eindhoven en ’s-Hertogenbosch. Bij voorkeur is de onderneming (financieel) ‘gezond’. Echter, ondernemingen, die een injectie nodig hebben, om de kansen in de markt beter te benutten, of in een financieel lastigere periode zitten, komen tevens in aanmerking.

Cliënt:
Leeftijd: 48 jaar
Opleiding: HTS Elektro techniek, cursussen op het gebied van management en leiding, verkoop, productieplanning (post-HBO) en SAP
Achtergrond: Gedreven startend ondernemer, met ruime ervaring als productiemanager, onder andere bij een gasmeter fabrikant, waarbij verschillende afdelingen binnen de onderneming aangestuurd worden.
Financieel: Beperkte financiële middelen
Status: Beschikbaar


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29