laatst bijgewerkt op: 26-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


PARTNER VOOR BEDRIJFSKUNDIG ADVIESKANTOOR IN MIDDEN NEDERLAND

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
28162 05-03-2009 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Utrecht Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
Vertrouwelijk Vertrouwelijk Vertrouwelijk N.v.t.

omschrijving

Omschrijving
Een succesvolle landelijke organisatie, met 25 kantoren en ruim 65 partners, op het gebied van bedrijfsadvies, wil vanwege de gekozen strategie en de kansen in de markt in midden nederland sterk expanderen. Hiervoor bieden wij aan de mogelijkheid om als zelfstandige partner aan deze uitbouw mede gestalte te geven. U neemt plaats in een goed funktionerende en collegiale maatschap van op dit moment 5 personen.

Wie zijn wij? Ons kantoor Bilthoven is gespecialiseerd in het aankopen en verkopen van bedrijven voor ondernemers. Maar ook is onze organisatie gespecialiseerd in het opstellen, implementeren van meerjarenplannen en financieringsrapporten voor kleine -, middelgrote -, grote ondernemingen en voor de overheid.

Wie zoeken wij?
De gezochte kandidaten dienen een academisch of HBO niveau te hebben, bijvoorbeeld bedrijfs(kundige) of financiële achtergrond. Zij moeten beschikken over ruime generalistische ervaring, commerciële capaciteiten, ondernemersmentaliteit, alsmede goed kunnen luisteren. Zij zijn verder analytisch, representatief, punctueel, open, eerlijk, doorzetters en hebben gevoel voor humor.

Graag komen wij in contact met serieuze kandidaten die zich herkennen in het geschetse profiel en mee willen werken in onze maatschap als zelfstandig ondernemer. Het wiel hebben wij al voor u uitgevonden......


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29