laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


HANDELS- EN/OF DIENSTVERLENEND BEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
27424 14-06-2011 Detailhandel Food Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Zuid-Holland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Ervaren en eindverantwoordelijke manager en commercieel directeur zoekt een goed bedrijf dat ‘groot’ gemaakt kan worden. De handels- en/of dienstverlenende onderneming opereert bij voorkeur op de consumentenmarkt, of als tussenhandel in consumentenproducten.

Kenmerken zijn: onderscheidend, zeer hoge kwaliteit, is of kan de nr. 1 of 2 worden en heeft een verantwoordelijke, open, consciëntieuze en intelligente bedrijfscultuur. Internationaal opereren c.q. potentie daarvoor is een pré. Apple, TomTom en Nespresso zijn rolmodel. Het bedrijf behoeft een DGA die sterk in commercie, strategie, focus en consistentie. Successen zij te behalen door het dichten van de kloof tussen vraag en aanbod en het zoeken naar nieuwe (markt)ruimte’. Voorkeur voor de Randstad.. Eerder middelgroot dan klein. Voorbeelden van aantrekkelijke branches/producten zijn reis- en/of (buiten)sportartikelen, koffie, een nichetouroperator.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29