laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ELECTROTECHNISCH INSTALLATIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
27379 06-03-2009 Bouw Installatiebedrijven
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Aandelentransactie 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Gerenommeerde onderneming op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud van o.a. licht-, kracht-, meet- en regelprocesautomatisering en datacommunicatie-installaties, gevestigd in het zuiden van het land is op zoek naar een gelijksoortige onderneming in de regio Venlo – Eindhoven- Den Bosch – Breda.

De over te nemen onderneming dient o.m. actief te zijn de elektrotechnische installatiebranche alsmede de meet- en regeltechniek met opdrachtgevers vanuit de utiliteit (certificering), industrie (industriële automatisering) en klimaatbeheersing. De voorkeur gaat uit naar een onderneming met ± 20 medewerkers.

Door de opgedane ervaring en kennis van de branche alsmede toename van de activiteiten in de genoemde regio en geografische spreiding is bij het huidig management de wens ontstaan om een gelijksoortige onderneming in deze regio over te nemen. Zowel participatie/partnership als volledige MBI zijn mogelijk.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29