laatst bijgewerkt op: 26-05-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


MBI-ER ZOEKT HANDELS/PRODUCTIEBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
24219 12-02-2009 Industrie Overig
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Noord-Holland Overig 10 - 50 N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
€ 2.500.000 - € 5.000.000 N.v.t. N.v.t. N.v.t.

omschrijving

Het profiel van onze cliënt kunnen wij als volgt omschrijven.
De kandidaat (48 jaar) is een ruim ervaren interim managers met specifieke kennis in de vakgebieden sales, logistiek, programmamanagement, procesmanagement, integraties, turn-arounds en Business Process Outsourcing. Klantgerichtheid en ‘low cost operation’ is daarbij doelstelling. Ervaringen zijn opgedaan in maritieme bedrijven, exprespostbedrijven, technische productie en handelsondernemingen.

De tijdelijkheid van de opdrachten zou hij graag willen wisselen voor duurzame ontwikkeling/opbouw van een eigen onderneming. Zijn voorkeur gaat uit naar een onderneming met een personeelsomvang tussen 5 en 25 medewerkers. Een onderneming met (internationale) inkoop en (internationale afzet, eventueel gecombineerd met productie is een sterke pré.

De kandidaat-ondernemer is bereid tot een 100% overname maar wijst een interessante participatie met uitzicht op een algehele overname niet af. Gezocht wordt een onderneming in de regio Noord Brabant, Zuid- of Noord Holland, België of Duitsland.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29