laatst bijgewerkt op: 23-06-2017

Dit profiel is verkocht of niet meer actief. Onder aan de pagina vindt u meer profielen die corresponderen met dit profiel.


ONDERNEMERS VOOR WERVING/SELECTIE EN DETACHERINGSBEDRIJF

profiel nr. geplaatst branche soort bedrijf
23247 24-11-2010 Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
regio transactievorm aantal personeelsleden oppervlakte in m2
Nederland Overig minder dan 5 (of niet van toepassing) N.v.t.
omzet laatste boekjaar resultaat voor belasting overnameprijs rechtsvorm
N.v.t. N.v.t. N.v.t. B.V.

omschrijving

Wij zijn op zoek naar specialisten die binnen hun specifieke vakgebied een werving/selektie dan wel detacheringsbedrijf willen opzetten. Wij bieden u afhankelijk van uw behoefte de benodigde financiele, management en commerciele ondersteuning. Zo kunt u uw eigen bedrijf opstarten met advies van ervaren ondernemers, een sterk recruteringsapparaat en genoeg geld om het meteen goed te doen.

Natuurlijk bepaalt u op basis van uw kennis en ervaring de richting van het bedrijf. Uitgangspunt is wel dat u een groei van uw bedrijf wilt realiseren en het dus niet uw bedoeling is om tot in lengte van dagen als zgn. `` een-pitter `` aktief te blijven. Daarnaast heeft u een duidelijke focus/niche voor ogen welke u wilt bedienen.

Het betreft hier GEEN FRANCHISE-formule maar ondernemerschap waarbij u zelf geheel het gezicht en de manier van werken van uw bedrijf bepaalt zonder beperkende richtlijnen of andere directieven. Dat is uiteindelijk toch ook de reden om uw eigen bedrijf op te starten?


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29