laatst bijgewerkt op: 29-06-2017

Holland van Gijzen

Multidisciplinaire dienstverlening

Holland Van Gijzen is een toonaangevend advocaten- en notarissenkantoor met hoogwaardige juridische dienstverlening. Qua omvang en praktijk behoort Holland van Gijzen tot de landelijke top van de Nederlandse advocatuur. Onze advocaten en (kandidaat-)notarissen zijn actief op alle rechtsgebieden die voor ondernemingen relevant zijn. Onze specialisten onderscheiden zich door een focus op het eigen praktijkgebied gecombineerd met kennis van de diverse markten waarop onze cliënten actief zijn. Zo koppelen wij vakinhoudelijke kennis op juridisch gebied met marktkennis voor een optimale advisering.

Succesfactor van uw fusie of overname

Het Corporate M&A team van Holland Van Gijzen adviseert ondernemers over alle soorten vormen van overnames en fusies van bedrijven. Het team kenmerkt zich door specialistische kennis en een praktische aanpak. Daarbij wordt gefocust op het behalen van het beste resultaat voor onze klanten, met oog voor emoties en gevoeligheden die vaak een rol spelen bij dergelijke processen.

Wij kunnen u onder meer van dienst zijn bij: het opstellen van alle relevante contracten en documentatie, het kiezen van een passende juridische structuur, het vastleggen van afspraken tussen partijen, het uitvoeren van een due diligence onderzoek, maar ook het vinden van de juiste financiering. Door onze kennis en jarenlange ervaring op het gebied van aan- en verkoop alsmede fusies en overnames van ondernemingen kunnen wij u behoeden voor valkuilen en problemen achteraf.

Wij staan u waar ook ter wereld bij

Met vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Brussel en legal desks in Londen in New York zijn wij in staat u geïntegreerde oplossingen te bieden voor al uw juridische vraagstukken. Waar nodig is door onze strategische alliantie met Ernst & Young Belastingadviseurs LLP ook uitgebreide fiscale en financiële expertise binnen handbereik. Kijk voor meer informatie over onze dienstverlening op: www.hollandlaw.nl.

Bedrijventekoop.nl

In samenwerking met Bedrijventekoop.nl biedt Holland Van Gijzen, MKB ondernemingen toegang tot hoogwaardige juridische ondersteuning in het kader van fusies en overnames. Wilt meer weten over onze dienstverlening, neem dan contact met ons op via info@hollandlaw.nl.


Notice: Use of undefined constant php - assumed 'php' in /home/2130405203/web/templates/partials/footer.php on line 29