Modezaak

Modezaak kopen of verkopen?

U droomt al jaren om ooit eens een eigen zaak te starten in de mode. Starten is een optie maar een bedrijf overnemen is wellicht een nog betere optie. Op Bedrijventekoop.nl treft u een ruim aanbod van ondernemers die hun kledingzaak willen verkopen. Droomt u er juist al jaren van uw damesmodezaak of herenmodezaak te verkopen? Ook dan biedt Bedrijventekoop.nl de oplossing. Op Bedrijventekoop.nl vindt u ondernemers die op zoek zijn naar een kledingwinkel in geheel Nederland of juist specifiek op een regio: regio GroningenFrieslandDrentheOverijsselUtrecht,GelderlandNoord-BrabantLimburgZeelandZuid-Holland, Flevoland of Noord-Holland.
 
Bedrijventekoop.nl biedt verschillende mogelijkheden om tot een bedrijfsoverdracht te komen. Klik hier voor de mogelijkheden om een kledingwinkel te kopen of uw modezaak te verkopen.
 

Boek

Bestel het boek "Bedrijf kopen/Bedrijf verkopen" en lees hoe u uzelf kunt voorbereiden op de verkoop van uw modezaak of juist kunt voorbereiden op de aankoop van uw toekomstige kledingzaak.

Bestel boek