Menu

Historie Bedrijventekoop.nl

Terug in de tijd


In 2002 wilde Filip Demuyt graag een bedrijf overnemen en hij stuitte op het feit dat hij lastig aan informatie over te koop aangeboden bedrijven kon komen. Op een gegeven moment kwam hij op het domein Bedrijventekoop.nl en daar begon het mee. Zoetjes aan werd de website gevuld met interessante bedrijven te koop aangeboden en te koop gevraagd. Ondertussen werd hard gewerkt aan de Google positie en het vergroten van de naamsbekendheid. Vanaf het begin af aan is de website laagdrempelig ingestoken om op die manier makkelijk informatie van te koop aangeboden en te koop gevraagde bedrijven te kunnen ontvangen. Dus geen drempels door eerst te moeten registreren of betalen. Bijna vanaf het eerste uur was ook Monique Denis betrokken bij Bedrijventekoop.nl en vanaf 2010 is zij verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen en beheren van de overnamesite.


Derde lustrum

Het derde lustrum is inmiddels zeer goed gevierd en na 15 jaar was het ook tijd voor een volledig nieuw platform. Door de jaren heen zijn we altijd blijven doorontwikkelen waardoor de technische structuur van de website er uiteindelijk niet beter op werd. Willen we nog eens 15 jaar succesvol zijn, moest dat veranderen. Dat heeft ons doen besluiten de website volledig nieuw te bouwen in een systeem wat klaar is voor de toekomst en tevens geschikt is om door te kopiëren naar het buitenland. Want gedurende die 15 jaar waren er ook vestigingen in België, Duitsland en Spanje bijgekomen. 

 

... toekomst

Ontwikkelingen betreffende internet gaan razendsnel, dus we blijven altijd innoveren. De gebruiker staat hierbij centraal. We luisteren graag naar de wensen en tips van ondernemers, adviseurs, franchisenemers, verkopers en kopers om zodoende een laagdrempelig, gebruiksvriendelijk platform te blijven.

 

Heb je vragen of wil je eens nader kennis met ons maken? Bel ons gerust! 0492-370088