GJ personeelsdiensten

GJ personeelsdiensten

Wat we doen
GJ Personeelsdiensten is een jonge onderscheidende organisatie, gespecialiseerd in verschillende disciplines, waaronder uitzenden, detachering, payrolling, werving & selectie, verzuimbeheer, outplacement en salarisadministratie. Daarnaast hebben de mensen van GJ Personeelsdiensten een heldere kijk op dienstverlening.

Onze organisatie biedt een partnership aan op het gebied van flexwerk en is daarvoor op zoek naar ervaren mensen uit de flex-wereld die zelfstandig aan de slag willen als front-Office. Wij verzorgen de BackOffice. Maak voor meer informatie een vrijblijvende afspraak. Ervaring en relevante diploma’s zijn vereist.

Door onze platte organisatiestructuur kunnen wij snel en adequaat reageren op aanvragen van klanten en zoekende uitzendkracht. Wij werken net iets anders dan anderen en dat maakt het verschil. Een verschil wat zich vertaalt naar de klanten in gunstige tarieven en een flexibele inzet daar waar nodig en naar de uitzendkrachten in markt conforme lonen en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daarnaast beschikt ons team over ruime vaktechnische kennis om snel en doeltreffend te kunnen matchen. Onze commerciele medewerkers begeleiden de uitzendkrachten bij hun eerste werkdag en zullen regelmatig bij u op het bedrijf aanwezig zijn om contact te houden met u als opdrachtgever en met onze medewerkers.

Onze missie:

“Oog hebben voor de sociale kant van arbeidsmarkt en rekening houdend met het financieel en economische klimaat van de regio”.

 


Ons netwerk in cijfers

 • Datum oprichting: 1-1-1998
 • Aantal vestigingen: 12
 • Aantal franchisenemers: 4
 • Contractduur: 3 jaar
Contact met deze formule
GJ personeelsdiensten
Grote Woerdlaan 36d
 
2671LC Naaldwijk
Contact met deze formule

Interesse of meer informatie?

Je kunt gratis en vrijblijvend in contact komen met de aanbieder van het profiel. Na het invullen van je e-mailadres kun je je interesse kenbaar maken of meer informatie aanvragen. De door ons gevraagde data zijn uitsluitend bedoeld voor het leggen van contact en zullen dan ook discreet behandeld worden door de ontvangende partij.

Zo kom je in contact:

 • Vul hieronder je e-mailadres in
 • Wanneer deze reeds bekend is, log in of klik op wachtwoord vergeten
 • Vul vervolgens het reactieformulier in en verzend het
 • Wij controleren je reactie en sturen hem door naar de aanbieder
 • De aanbieder neemt binnen 7 dagen contact met je op
 • Na 7 dagen niks gehoord? Laat het ons weten

 • Begeleidende tekst voor aanbieder

  • Stel eventuele vragen
  • Geef aan vanwaar er interesse is
  • Vertel iets over je achtergrond

  Beschikbaar eigen vermogen

  Let op: voor financiering van een bedrijfsovername is minimaal 25% eigen inbreng vereist.


  Deze gegevens zijn enkel bedoeld voor het tot stand brengen van contact. De gegevens worden door ons gecontroleerd voordat we ze doorsturen naar de aanbieder. Reacties die incompleet zijn of niet kloppende gegevens bevatten worden niet doorgestuurd.

  Postcode

  Vul uw postcode en huisnummer in en uw adres wordt automatisch geladen.


  E-mail

  Vul de juiste gegevens in, zodat de profielplaatser contact met je op kan nemen.

  Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.

  Mobiele Telefoon

  Als we contact met je opnemen doen we dat altijd vertrouwelijk.


  Na het plaatsen van deze reactie wordt automatisch een account voor je aangemaakt. Van hieruit kun je makkelijk deze en eventuele volgende reacties beheren. Creëer hieronder een wachtwoord. Het wachtwoord moet minimaal 6 karakters lang zijn.