laatst bijgewerkt op: 28-02-2017
franchise formules
Fit20 Franchise B.V.
Fit20 Franchise B.V. Franchise
Doppio Espresso Franchise B.V
Doppio Espresso Franchise B.V Franchise
Claassen, Moolenbeek & Partners
Claassen, Moolenbeek & Partners Zakelijke dienstverlening
BilancioBudget BV
BilancioBudget BV Assurantietussenpersonen
Uw advertentie hier?
MEER FRANCHISEFORMULES De Nationale Franchise & Formulegids Franchise connect

Cijfersmeerster BV

bedrijf branche soort bedrijf Cijfersmeerster BV
Cijfermeester BV Dienstverlening Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
datum oprichting datum franchise contractduur facturatie
19-12-2005 19-12-2005 1 jaar Maandelijks
fee exploitatie fee overig entreefee minimale investering
€ 398,- per maand Geen € 4.800,- € 7.425,-
verwachte opbrengst terugverdientijd maximale huur vorig jaar
Gem. 1e jr €25.000,- / 2e jr €50.000 / 3e jr €75.000 3 maanden Kantoor aan huis N.v.t.
oppervlakte in m2 inwoner aantal internationaal actief? internationale vestigingen?
N.v.t. N.v.t Nee N.v.t.
website zone expansie zoekt franchisers in? vestigingen
www.cijfermeester.nl N.v.t. Nederland. 60Als CijferMeester ben je toekomstbestendig
CijferMeester is met inmiddels ruim 60 kantoren door geheel Nederland een significante aanbieder van boekhoudkundige en fiscale advisering en business controlling. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel; Wij verzorgen gedurende het jaar een tiental vakinhoudelijke hoogwaardige trainingen en ervaren specialisten staan tot uw beschikking. We werken met de beste software en bieden waarborging voor de continuïteit van uw dienstverlening. Op basis van onze jarenlange ervaring kunnen wij u begeleiden in het verkrijgen van het door u gewenste klantenbestand.

Hoe zelfstandig blijft u als franchisenemer?
Wij zijn ons ervan bewust dat u als franchisenemer niets minder dan het beste van ons verwacht. Bij ons vindt u niet – zoals bij andere formules – langjarige contracttermijnen en/of exitfees. Als u in enig jaar niet overtuigd bent van de waarde van onze dienstverlening als franchisegever, dan kunt u gewoon opzeggen. U neemt uw klanten en software mee en gaat zelfstandig verder.

Controllers
Inhoudelijk verlangen wij van u dat beschikt over een aantoonbaar werk- en denkniveau op HBO-niveau. Het inrichten en voeren van een boekhouding moet u beheersen. U dient te beschikken over minimaal affiniteit met geautomatiseerde procesverwerking, fiscale wetgeving en vraagstukken (iedere CijferMeester volgt een gedegen aanvangsopleiding en vervolgtrainingen).

U bent mensgericht en vindt plezier in het helpen van klanten bij financiële en fiscale vraagstukken. Zelfstandig werken is voor u een pre en zelfmanagement is voor u geen probleem. U bent flexibel, doch tegelijk integer. U bent bereid te opereren binnen de contouren van de landelijke faciliteiten en u ziet de meerwaarde hiervan voor de kwaliteit en continuïteit van uw eigen presteren. U bent loyaal aan de ambities van CijferMeester.

Accountants
Ter versterking en begeleiding van Franchisenemers in de regio willen wij graag in contact komen met AA accountants die als franchisenemers de ambitie hebben om na een succesvolle opbouw fase van hun CijferMeester administratiekantoor door te groeien naar regiocoördinator.

Dankzij de aansluiting bij CijferMeester beschikt u over:
• Effectieve ondersteuning in de verwerving van een klantenbestand
• De mogelijkheid om uw klanten de continuïteit van uw dienstverlening te kunnen garanderen als u hiertoe tijdelijk niet in staat bent
• Een goede bereikbaarheid voor uw klant door de mogelijkheid om door te schakelen naar het hoofdkantoor
• Een doorlopend aanbod van hoogwaardige praktijkgerichte trainingen (ca. 10 per jaar)
• Krachtige software passend bij de meest veeleisende klant, efficiënte software dankzij de koppeling van alle pakketten op elkaar
• Modernste software dankzij de inzet van SBR, OCR-technologie en een klantenportaal
• Een eigen helpdesk, bezet door mensen die uw beroep door en door kennen en dus beter helpen dan de helpdesk van een softwareleverancier
• Zeer ervaren fiscalisten die u en/of uw klant kunnen ondersteunen bij de realisatie van de meest complexe vraagstukken. Ook voor zaken als HRM, financieringsvraagstukken, BBZ (schuldhulp voor ondernemers), ondernemingsplannen en bedrijfsontwikkeling zijn specialisten beschikbaar
• De mogelijkheid om uw klant een accountantsverklaring te leveren
• Enorme inkoopvoordelen die dankzij ons inkoopvolume kunnen worden bedongen bij leveranciers van acquisitietools, software, trainingen en andere kennis.

Bedrijfsprofiel
CijferMeester B.V. is een franchisegever. De leiding van bij ons aangesloten kantoren is in handen van zelfstandig ondernemers. De centrale organisatie ondersteunt de lokale kantoren met innovatie en vernieuwing, kwaliteitsbevordering en –bewaking, faciliteiten gericht op continuïteit en bereikbaarheid, faciliteiten op het gebied van marketing en reclame en leadgeneratie en tenslotte enorme inkoopvoordelen.

CijferMeester wil een organisatie zijn, die door passie gedreven (startende) administratiekantoren wil helpen succesvol te zijn, en zo ‘fun’ en trots te ervaren met hun eigen bedrijf.

CijferMeester is geen hiërarchische organisatie waarbij het hoofdkantoor dicteert. Daarom is er regelmatig overleg tussen alle aangesloten CijferMeesters om het functioneren van onze formule te evalueren en waar mogelijk te verbeteren. Op deze manier wordt bereikt dat de ondersteuning vanuit het hoofdkantoor optimaal wordt afgestemd op de behoeften .
Bovendien kunnen CijferMeesters op deze wijze hun eigen ervaringen uitwisselen en hiervan leren.