laatst bijgewerkt op: 24-03-2017
franchise formules
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar Overig
Doppio Espresso Franchise B.V
Doppio Espresso Franchise B.V Franchise
Finovion
Finovion Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
BusinessBuilding
BusinessBuilding Zakelijke dienstverlening
Uw advertentie hier?
MEER FRANCHISEFORMULES De Nationale Franchise & Formulegids Franchise connect

Fit20 Franchise B.V.

bedrijf branche soort bedrijf Fit20 Franchise B.V.
Fit20 Dienstverlening Franchise
datum oprichting datum franchise contractduur facturatie
29-04-2010 2016 N.o.t.k. Maandelijks
fee exploitatie fee overig entreefee minimale investering
12% jaarlijkse fee’s € 7.500,- exclusief BTW.
verwachte opbrengst terugverdientijd maximale huur vorig jaar
Tussen € 70.000,- en € 200.000,- 6-12 maanden n.v.t.
oppervlakte in m2 inwoner aantal internationaal actief? internationale vestigingen?
Vanaf 5.000 bedrijven of 60.000 inwoners Ja 4 in Belgie
website zone expansie zoekt franchisers in? vestigingen
bit.ly/1Yt2Zxm Nederland. 63nl - 4be

Fit20 is een intensieve personal training van slechts 20 minuten per week.

Fit20 is een intensieve personal training van slechts 20 minuten per week. Bij fit20 wordt iemand altijd door een personal trainer begeleid. Men traint één keer per week, altijd op afspraak, in zijn/haar gewone kleren en douchen is niet nodig. Iemand kan kiezen om alleen of samen met een vaste partner te trainen. De fit20 training geeft snel resultaat en is makkelijk jaren vol te houden. Men wordt fitter, energieker en sterker. De doelgroep bestaat uit drukbezette mensen met weinig tijd en/of zin in sporten, hoewel zij het belangrijk vinden om fit te worden én te blijven.

Deze wensen zijn samengebracht in de fit20-formule. Een uitgekiende, complete work-out met zeer effectieve oefeningen onder begeleiding van een personal trainer. Eén training van 20 minuten per week is voldoende om fit te worden en te blijven!

Voordelen van uw eigen personal training franchise bij fit20

Wanneer je start als franchisenemer binnen de fit20-formule profiteert je van vele voordelen:

Een exclusieve regio
Fit20 ondersteunt je bij het vinden van een geschikte locatie. Door de jaren heen hebben zij veel ervaring opgedaan bij het vinden van de perfecte locatie. fit20 heeft de voorkeur om vooraf een vestigingsplaatsonderzoek uit te voeren. Bij geschiktheid krijgt je een exclusieve regio waar geen andere fit20-studio zich mag vestigen.

Financiële ondersteuning
Bij de start voor zelfstandige ondernemers is het vaak lastig om aan voldoende financiële middelen te komen. fit20 biedt professionele ondersteuning bij de financieringsaanvraag bij de bank.

Een wetenschappelijk onderbouwd trainings-programma
Door met fit20 samen te werken maak je gebruik van een wetenschappelijk onderbouwd, innovatief en uniek trainingsprogramma. Hiermee kun je jezelf onderscheiden in de markt.

Vakinhoudelijke trainingen en opleidingen
Om de specifieke fit20 trainingstechnieken te leren biedt fit20 vakopleidingen aan. Tevens organiseert fit20 periodiek andere benodigde(vervolg)trainingen.

Marketing & sales
Fit20 stelt samen met jou een gedegen marketingplan op, zodat jouw fit20-studio in je eigen regio zo snel mogelijk bekendheid krijgt. Met het consistente marketing- en reclamebeleid dragen we in heel Nederland het merk fit20 krachtig uit en vergroten we de naamsbekendheid.

Begeleiding
Als franchisenemer van fit20 sta je er nooit alleen voor! Fit20 ondersteunt je niet alleen bij de start maar ook daarna. Tijdens periodieke gesprekken evalueer je samen met de franchisecoach de ontwikkelingen van uw fit20-studio. Het is altijd prettig als iemand met veel ervaring binnen de branche met u meedenkt.

Financiële administratie
Een goede financiële administratie is een must voor een gezonde bedrijfsvoering, maar wordt door velen gezien als een noodzakelijk kwaad. Daarom biedt Fit20 je de mogelijkheid de administratie bij een centrale organisatie onder te brengen. Hierdoor wordt je ontlast van administratieve beslommeringen.