laatst bijgewerkt op: 29-03-2017
franchise formules
FlexLife Bemiddelingsbureau
FlexLife Bemiddelingsbureau Kinderdagverblijven
Straetus
Straetus Zakelijke dienstverlening
BilancioBudget BV
BilancioBudget BV Assurantietussenpersonen
More Trainingen
More Trainingen Franchise
Uw advertentie hier?
MEER FRANCHISEFORMULES De Nationale Franchise & Formulegids Franchise connect

Doppio Espresso Franchise B.V

bedrijf branche soort bedrijf Doppio Espresso Franchise B.V
Doppio Espresso Horeca en Recreatie Franchise
datum oprichting datum franchise contractduur facturatie
2007 2016 N.o.t.k. Maandelijks
fee exploitatie fee overig entreefee minimale investering
6% van de bruto omzet +1% marketingfee € 16.000,- exclusief BTW. Minimaal 20% van de toale investering ( € 160.000,- tot € 250.000,- )
verwachte opbrengst terugverdientijd maximale huur vorig jaar
Vertrouwelijk n.v.t.
oppervlakte in m2 inwoner aantal internationaal actief? internationale vestigingen?
30.000 inwoners Nee n.v.t.
website zone expansie zoekt franchisers in? vestigingen
bit.ly/1Yt9aBk Nederland Nederland. 29

Wij zijn op zoek naar een franchisenemer bij wie passie voor koffie voorop staat en die deze passie wil delen met de gasten. Jij bent als franchisenemer gedreven om de gasten een unieke en uitstekende koffie-ervaring te laten beleven

Doppio Espresso is een snel groeiende espressobar formule met een focus op kwalitatief waanzinnige koffie en persoonlijke service. Doppio Espresso is een jong, ondernemend, dynamisch en trendy bedrijf en onlangs uitgeroepen tot de leukste koffieformule van Nederland. Bij Doppio Espresso zijn ze gedreven, ambitieus en streven ze altijd naar meer, naar net dat stapje extra. De afgelopen jaren is Doppio Espresso gegroeid naar 21 vestigingen in Nederland! Naast een uitgebreid koffie en thee assortiment, waarbij de koffiefanaat zijn hart kan ophalen, kunnen gasten bij Doppio Espresso ook terecht voor verse rijkbelegde broodjes en vitaminerijke sappen.

Wat kun je verwachten van Doppio Espresso?

Doppio Espresso biedt haar franchisenemers en personeel een gedegen inwerkprogramma en trainingen aan. Daarnaast is er doorlopende persoonlijke en professionele ondersteuning vanuit het hoofdkantoor voor, tijdens en na de opening. Uiteraard profiteer je van inkoopvoordeel, verkoopondersteuning en gezamenlijke knowhow. Daarnaast staat men open voor jouw ideeën en eigen inbreng. Samen met andere Doppio Espresso uitbaters realiseer je een nog betere Doppio Espresso ervaring en verovert meer harten.