laatst bijgewerkt op: 24-04-2017
franchise formules
Adcorporate
Adcorporate Zakelijke dienstverlening
BBQenzo.nl
BBQenzo.nl Franchise
Color Glo
Color Glo Overig
Finovion
Finovion Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
Uw advertentie hier?
MEER FRANCHISEFORMULES De Nationale Franchise & Formulegids Franchise connect

De Nederlandse Zorg Bemiddelaar

bedrijf branche soort bedrijf De Nederlandse Zorg Bemiddelaar
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar BV Dienstverlening Overig
datum oprichting datum franchise contractduur facturatie
25-01-2011 2015 Later te bepalen Maandelijks
fee exploitatie fee overig entreefee minimale investering
€ 200,- per maand € 250,- per maand marketingfee € 7500,-
verwachte opbrengst terugverdientijd maximale huur vorig jaar
Vertrouwelijk 6 - 12 maanden N.V.T. N.V.T.
oppervlakte in m2 inwoner aantal internationaal actief? internationale vestigingen?
N.V.T. Nee nee
website zone expansie zoekt franchisers in? vestigingen
www.dnzb.nl/ Nederland Nederland. N.V.T.

De Nederlandse Zorg Bemiddelaar is gespecialiseerd in het bemiddelen van zelfstandige zorgprofessionals (ZZP-ers) voor (thuis)zorginstellingen.

De Nederlandse Zorg Bemiddelaar is gespecialiseerd in het bemiddelen van ZZP’ers in de Zorg voor (thuis)zorginstellingen. Als franchisenemer van De Nederlandse Zorg Bemiddelaar breng je zorgverleners en zorginstellingen bij elkaar.

Zorgbemiddeling: een groeiende markt.
De gezondheidszorg is met een bijdrage van 15,6% van het BBP een belangrijke motor van de Nederlandse economie. Het is een van de weinige sectoren die al jaren achtereen jaarlijks een omzetstijging laat zien. Tot deze sector behoren de verpleging en verzorging, thuiszorg, gehandicaptenzorg (care) en ziekenhuizen, (para)medische vrije beroepen en geestelijke gezondheidszorg (cure).

De voortdurende stijging van het aantal ZZP’ers in de Zorg past in een trend van een groeiend aantal ZZP’ers. Nederland telde in 2009 nog 792.475 ZZP’ers en in 2014 was dat aantal 1.063.405 (een stijging van 34%). De gezondheids- en welzijnszorg zag het aantal ZZP’ers tussen 2009 en 2014 met 163% toenemen. In 2014 telde Nederland 85.072 ZZP’ers in de gezondheids- en welzijnszorg. Naar schatting zijn hiervan ca. 43.000 ZZP’ers werkzaam in de VVT-sector: de branche voor Verpleging, Verzorging en Thuiszorg. In deze branche is De Nederlandse Zorg Bemiddelaar actief.

Zorgbemiddeling is een groeimarkt vanwege:
• De toenemende vraag naar zorg.
• Groei van het aantal (thuis)zorginstellingen.
• Het groeiend aantal ZZP’ers in de Zorg in Nederland.
• De toenemende vraag naar ZZP’ers door (thuis)zorginstellingen door een toename van de flexibele schil van flexwerkers.
• Een groeiende behoefte aan advies en bemiddeling bij de ZZP’er.

Een juiste match tussen zorginstelling en ZZP’er in de Zorg
Als franchisenemer van De Nederlandse Zorg Bemiddelaar los je knelpunten in het dienstrooster van de zorginstelling op. Dit doe je door de juiste ZZP’er te matchen met de zorginstelling.

Kern van de dienstverlening van De Nederlandse Zorg Bemiddelaars is het DNZB Web: een online matchsysteem voor ZZP’ers en zorginstellingen. In deze digitale omgeving voor vraag en aanbod kunnen opdrachtgevers diensten plaatsen en kunnen ZZP’ers opdrachten accepteren. DNZB Web is volledig online beschikbaar, zodat overal en altijd de laatste diensten ingediend, bekeken en geaccepteerd kunnen worden. In een persoonlijk account kunnen ZZP’ers hun beschikbaarheid opgeven en kunnen zorginstellingen de zorgprofessionals kiezen die zij graag in willen zetten. Een snelle match tussen openstaande diensten en gekwalificeerde zorgprofessionals is gegarandeerd.

Franchisenemer worden?
Als franchisenemer van De Nederlandse Zorg Bemiddelaar ga je in je eigen rayon aan de slag! DNZB begeleidt je bij de start van je onderneming. Qua bedrijfsvoering, bedrijfsprocessen en marketing leun je volledig op de organisatie, de backoffice en de ervaring van DNZB. Je kunt je focussen op de volgende kerntaken:
• Acquisitie van ZZP’ers in de Zorg.
• Acquisitie van (thuis)zorginstellingen.
• Advisering aan zowel de zorginstelling als de ZZP’er.
• Het verzorgen van de match tussen ZZP’er en zorginstelling. Alle werkzaamheden rondom de bemiddelingsactiviteiten met als basis het DNZB-web.
• Het managen van je eigen vestiging van De Nederlandse Zorg Bemiddelaar.

Voor wie is dit geschikt?
Hoewel het niet per se noodzakelijk is dat je een achtergrond hebt in de zorgsector, is het wel een pre. Je kans op succes is het grootst als je aanvoelt voor welke uitdagingen managers van zorginstellingen staan. Wellicht ben je afdelingsmanager of leidinggevende in de zorg (geweest). Daarnaast heb je ook een gevoel bij het werk van de zorgverlener en kun je je verplaatsen in de ZZP’er in de Zorg. Ervaring in arbeidsbemiddeling, de uitzendbranche en/of recruitment is meegenomen. Je gevoel voor commercie, acquisitie en netwerken heb je nodig om van je eigen vestiging van DNZB een succes te maken.