laatst bijgewerkt op: 24-03-2017
franchise formules
Payroll Intermediair
Payroll Intermediair Uitzendbureaus, detachering
Daxxa Professionals
Daxxa Professionals Uitzendbureaus, detachering
BusinessBuilding
BusinessBuilding Zakelijke dienstverlening
Finovion
Finovion Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
Uw advertentie hier?
MEER FRANCHISEFORMULES De Nationale Franchise & Formulegids Franchise connect

Duisenburgh Vermogensregie

bedrijf branche soort bedrijf Duisenburgh Vermogensregie
Duisenburgh Vermogensregie Dienstverlening Zakelijke dienstverlening
datum oprichting datum franchise contractduur facturatie
23-12-2004 Maandelijks
fee exploitatie fee overig entreefee minimale investering
Maandfee van € 250,- exclusief BTW 20% over de gerealiseerde jaaromzet exclusief BTW over de eerste € 100.000 € 25.000,- exclusief BTW
verwachte opbrengst terugverdientijd maximale huur vorig jaar
Vertrouwelijk 6 - 12 maanden
oppervlakte in m2 inwoner aantal internationaal actief? internationale vestigingen?
Nee N.V.T.
website zone expansie zoekt franchisers in? vestigingen
duisenburgh.nl Nederland Nederland. N.V.T

Adviseren, faciliteren en bemiddelen omtrent financiële diensten, waaronder bancaire zaken

Duisenburgh is vanaf 2004 actief als financiële dienstverlener voor zakelijke én vermogende relaties. Duisenburgh heeft inmiddels een unieke positie in de markt voor onafhankelijk advies voor deze doelgroep.

• Duisenburgh is opgericht door adviseurs met een bancaire en fiscale achtergrond. Bancaire en fiscale expertise, beleggingskennis, kennis van financiële planning en inzicht in de wensen van de cliënt vormen de basis voor de missie van Duisenburgh: het financieel ontzorgen van cliënten onafhankelijk van banken, vermogensbeheerders, verzekeraars of andere financiële instellingen.

• Duisenburgh Vermogensregie is ingeschreven in het Register Beleggingsondernemingen van de AFM. In Nederland mogen alleen deze beleggingsondernemingen en instellingen met een DNB-vergunning, beleggingsdiensten verlenen en/of beleggingsactiviteiten verrichten.
Duisenburgh biedt haar cliënten een compleet pakket aan adviesdiensten via de business units:

• Duisenburgh Vermogensregie
Vermogensregie en vermogensadvies voor zeer vermogende particulieren, institutionele beleggers en zakelijk relaties.

• Duisenburgh Administratie en Fiscaal advies
Fiscaal advies en administratie voor zakelijke relaties.

• Duisenburgh Financieel advies
Financieel advies, pensioen-, verzekerings- en hypotheekadvies voor zakelijke én particuliere relaties.

Duisenburgh Vermogensregie is het paradepaardje van Duisenburgh. Het is een ‘special label’ van Duisenburgh voor een exclusieve groep van vermogende cliënten. Het concept van Duisenburgh Vermogensregie is door de jaren heen doorontwikkeld en geworden tot wat het nu is: een succesvol concept voor vermogensregie en vermogensadvies.

De aanpak van Duisenburgh verschilt wezenlijk van die van de traditionele vermogensbeheerder of bank. Het unieke van Duisenburgh wordt met name bepaald door de combinatie vermogensregie én bedrijfsadministratie & fiscaal advies . Door dit totaaloverzicht van privé vermogen, vermogen in de personal holding en bedrijfsvermogen, kan de vermogende ondernemer op basis van een geconsolideerd overzicht integraal , actueel en proactief (dus niet achteraf) worden geadviseerd. Dit in tegenstelling tot de scope die traditionele vermogensbeheerders en banken doorgaans hebben: namelijk alleen een deel van het totale (privé) vermogen dat bij die bank/vermogensbeheerder in portefeuille is.

Vermogensregie
Vermogensregie volgens Duisenburgh is gebaseerd op het principe van het Family Office. Hierbij is de vermogensregisseur verantwoordelijk voor regie, coördinatie en controle van de (totale) vermogenspositie van de cliënt en zijn familie. De regisseur verschaft daarnaast de cliënt overzicht op basis van een geconsolideerde vermogensportefeuille en biedt inzicht door de juiste rapportage op het juiste moment. Hij is namens de cliënt gesprekspartner van vermogensbeheerders en banken. Hij onderhandelt over condities en prijzen en stemt met hun adviseurs de bancaire (deel-)adviezen af.

De dienstverlening van Duisenburgh Vermogensregie heeft betrekking op:
• Vermogensstructurering op basis van geconsolideerd vermogen.
• Selectie van wereldwijde financiële instellingen.
• Toets en selectie van de te raadplegen (strategische) partners.
• Afstemmen arrangementen en inkoopbeleid.
• Vermogensbegeleiding en periodieke (kwartaal)rapportage.
• Risico- en rendementsanalyse en performance meting.
• Liquiditeitsplanning, controle van opbrengsten en optimalisatie van de cashflow.
• Evalueren uitgangspunten, planning en te realiseren doelstellingen.
• Periodiek overleg met financiële en strategische partners.

Vermogensadvies
Bij vermogensadvies adviseert de vermogensadviseur van Duisenburgh over het belegbare vermogen van de cliënt op basis van zijn cliënt- en portefeuilleprofiel. Het advies bestaat uit het al dan niet verrichten van transacties in financiële instrumenten en wijziging in de samenstelling van de effectenportefeuille. Om het vermogensadvies uit te kunnen voeren maakt Duisenburgh gebruik van depotbanken. De vermogensadviseur voert géén beheer over het belegbaar vermogen van de cliënt.

Partner worden van Duisenburgh Vermogensregie?
Duisenburgh biedt vermogensadviseurs, beleggingsspecialisten of vermogensbeheerders een prachtige gelegenheid om zelfstandig te ondernemen onder de vlag en merknaam van Duisenburgh Vermogensregie. Wil je ondernemen als beleggingsadviseur? Als partner van Duisenburgh bouw je aan je eigen onderneming met je eigen cliënten!

Je voert de vermogensregie voor jouw eigen cliënten. Naast beleggingsexpertise beschik je over kennis van financiële planning, waardoor je op een breder vlak gesprekspartner bent van je cliënt en zijn adviseurs. Dit stelt je in staat om hiaten op andere vlakken te signaleren en andere adviseurs van Duisenburgh te introduceren. Je geeft vermogensadvies onder de volledige vergunningsverantwoordelijkheid van de beleggingsonderneming Duisenburgh Vermogensregie. Hiervoor wordt je verbonden agent van Duisenburgh Vermogensregie: een unieke mogelijkheid om zelfstandig onder de AFM-vergunning Be-leggingsonderneming te kunnen werken.

Je bent zelf verantwoordelijk voor de acquisitie, het advies en het relatiebeheer van jouw cliënten. Maar als partner van Duisenburgh sta je er niet alleen voor! De mensen achter Duisenburgh maken je zoveel mogelijk vrij om je werkzaamheden voor jouw eigen cliënten zo optimaal mogelijk te kunnen uitoefenen. Je wordt zoveel mogelijk in de bedrijfsvoering van jouw eigen onderneming door Duisenburgh ondersteund en gefaciliteerd.

Verdere uitleg over overige fee:
20% over de gerealiseerde jaaromzet exclusief BTW over de eerste € 100.000
- 15% over de gerealiseerde jaaromzet exclusief BTW over de omzet tussen
€ 100.000 en €200.000
- 10% over de gerealiseerde jaaromzet exclusief BTW over de omzet tussen
€ 200.000 en €300.000
- 5% over de gerealiseerde jaaromzet exclusief BTW over het meerdere boven € 300.000