laatst bijgewerkt op: 23-03-2017
franchise formules
Cijfersmeerster BV
Cijfersmeerster BV Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
Finovion
Finovion Acc.- administratiekantoren en belastingadviseurs
Daxxa Professionals
Daxxa Professionals Uitzendbureaus, detachering
BBQenzo.nl
BBQenzo.nl Franchise
Uw advertentie hier?
MEER FRANCHISEFORMULES De Nationale Franchise & Formulegids Franchise connect

Color Glo

bedrijf branche soort bedrijf Color Glo
Color Glo Nederland Dienstverlening Overig
datum oprichting datum franchise contractduur facturatie
1975 1982 5 jaar Incasso
fee exploitatie fee overig entreefee minimale investering
8% (eerste 6 maanden 0%) 2% (eerste 6 maanden 0%) €5.000,- € 25.000
verwachte opbrengst terugverdientijd maximale huur vorig jaar
1jaar Vertrouwelijk geen -
oppervlakte in m2 inwoner aantal internationaal actief? internationale vestigingen?
n.v.t. 275.000 Ja >1000
website zone expansie zoekt franchisers in? vestigingen
www.colorglo.nl/franchise.html Nederland Nederland.

Altijd al een eigen bedrijf willen beginnen? Onderneem het met Color Glo!

Altijd al een eigen bedrijf willen beginnen? Onderneem het met Color Glo!

Duurzaamheid en kostenbesparing zijn vandaag de dag sleutelwoorden. Waarom zou je iets vervangen als het snel en voordelig kan worden gerepareerd? Bekleding repareren of reconditioneren is vakwerk. Met mensen omgaan ook. Bij Color Glo gaat dit samen. We geloven in aandacht en zorgvuldigheid. Dat geldt voor de bekleding, maar ook voor de klant. Met die kijk op het vak is Color Glo, internationaal marktleider geworden in haar branche. Het is dus geen verrassing dat Color Glo de snelst groeiende bekleding reparateur van Nederland is.

Onze franchisenemers

Color Glo is een organisatie waarbij de Franchisenemer ook echt zelfstandig ondernemer is. Onze ondernemers werken graag en met veel inzet voor hun eigen bedrijf. Daarom is het serviceniveau erg hoog. Kernwoorden bij Color Glo zijn: vriendelijkheid, vakmanschap en snelheid.

Wat wij bieden

Vanuit de Color Glo franchiseorganisatie word je op verschillende onderdelen van de bedrijfsvoering ondersteund. Daarbij kun je bijvoorbeeld denken aan:

Een opleidings- en trainingsprogramma;
Centrale inkoop;
Marketing, marktbewerking en promoties;
Begeleiding en coaching.

Bij Color Glo werk je voor je zelf maar niet op je zelf!

Eigen startkapitaal

Als kandidaat beschik je over voldoende financiële middelen om een start te kunnen maken. Je hebt tenminste € 20.000,- eigen startkapitaal nodig.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over het starten van je eigen Color Glo franchise? Reageer dan op dit profiel.

Over Golor Glo

Color Glo is opgericht in 1975 en is wereldwijd marktleider op het gebied van de reparatie, restauratie en re-conditionering van bekleding, in alle kleuren. Wereldwijd beschikken wij over een netwerk van meer dan duizend franchisenemers die zich samen met hun medewerkers dagelijks met hart en ziel voor hun klanten inzetten. Wij maken alleen gebruik van de allerbeste, door ons zelf ontwikkelde en geproduceerde materialen en leveren ongeëvenaarde top kwaliteit. Color Glo beschikt over een ISO 9001 certificaat.

Color Glo heeft duizenden klanten waaronder, verzekeraars, autodealers, theaters & bioscopen, jachthavens, fleetowners, scholen, luchtvaartmaatschappijen, ziekenhuizen, winkels, restaurants, hotels en leasemaatschappijen.

Wij maken bij ons reparatie-proces gebruik van gepatenteerde producten die buitengewoon milieu vriendelijk, niet brandbaar en geur-vrij zijn. Deze producten drogen in enkele minuten waardoor u, na de reparatie, uw investering vrijwel direct weer in gebruik kunt nemen.

Color Glo komt naar u toe! Al onze reparaties voeren wij op de door u gewenste locatie uit, dat bespaart u tijd en is wel zo gemakkelijk.