Sluis is wat men noemt "de horecastad" van het zuiden. Nergens anders in de gehele provincie Zeeland is een horecagebied met zoveel continu?teit.
Van oudsher is het bij onze Zuiderburen gebruikelijk om in Sluis te winkelen en te genieten van het goede leven. Hoewel het bank voordeel voor de Belgen is verdwenen, zijn de bezoekersaantallen niet verminderd. Nog steeds is het hier 7 dagen per week (vooral op zondag) een komen en gaan van het betere publiek wat iets te spenderen heeft.
De huidige exploitant heeft er voor gekozen zijn sluitingstijden aan te passen aan deze dagrecreanten en sluit dan ook aan het einde van de dag. Het is echter zeer goed mogelijk om ook de avonduren geopend te zijn. Binnen bieden wij plaats aan een kleine 40 couverts. Op het terras aan de voorzijde staan 16 stoelen. Het interieur is sfeervol en goed overzichtelijk. Dit is een bedrijf dat zich uitstekend laat exploiteren door een horecastel, waarvan er 1 in de keuken en 1 in de bediening staat. Zo is het mogelijk met een niet al te grote omzet, toch zeer rendabel te zijn. Boven het restaurant is een woning met 2 a 3 slaapkamers, een woonkamer en een badkamer met douche, wc en bad.
Het restaurant is een huurpand gevestigd, waarvan de huurprijs inclusief de bovenwoning is.
Overname tegen elk aannemelijk bod.