Profile number 105067

Sparerib specialist in Hengelo

09/02/2023 Date added

Located in

Overijssel

General information

Sector

Leisure

Type of company

Coffee shop

Legal entity

None

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

0 - 100.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

De sparerib specialist formule is een franchiseformule dat zich positioneert als een premium bezorgrestaurant die maaltijden van restaurantniveau thuisbezorgt. De franchiseformule onderscheid zich door het serveren van hoogwaardige- en dagverse vlees. Als franchisenemer ontvangt u vanuit de franchisegever op maat gemaakte marketingcampagnes om uw klantenbestand telkens uit te breiden. Daarnaast wordt u zorgvuldig begeleid door een franchisecoach om uw restaurant tot een succes te leiden.

Over de formule

De vestiging is centraal gelegen in het verzorgingsgebied van ongeveer 125.000 inwoners. Het bezorgrestaurant is gevestigd in een druk bezocht winkelcentrum in de Hengelose Es met ruime parkeergelegenheid. Het bezorgrestaurant bezorgd voornamelijk met auto’s maar ook met de fiets.

Als ondernemer kom je terecht in een bezorgrestaurant waar de afgelopen drie jaar een groot klantenbestand is opgebouwd welke nog steeds verder groeit. De spareribformule heeft een gemiddelde klantwaardering van een 9.1, je kunt dus wel stellen dat de gasten uit Hengelo zeer tevreden zijn.


Photos