Profile number 104723

Klantportefeuille administratiekantoor

20/05/2022 Date added

Located in

Noord-Brabant

General information

Sector

Service industry

Type of company

Accountancy and administration

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Growing

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

MBI candidate


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Er is sprake van een onderneming met een lange bestaansshistorie. Ondernemer is voornemens om zich te gaan specialiseren op een specifieke groep klanten, en wil daarnaast graag ruimte creëren voor een nieuwe activiteit. Dat is de reden dat (het grootste deel van) de klantgroep ter overname wordt aangeboden.


Company activities

De werkzaamheden betreffen het opstellen van (fiscale) jaarrekeningen, alsmede de aangiftes inkomstenbelasting en, indien van toepassing, het voor klanten verzorgen van de salarisverwerking. 

Tot de klantenkring behoren circa 110 ondernemingen in het midden-en klein bedrijf, welke zowel zakelijk als privé klant zijn. Alle klanten zijn afkomstig uit de directe regio.  


Unique selling points

Administratiekantoor waarin sprake is van een grote loyaliteit tussen klanten en medewerkers. De klantbediening is efficiënt georganiseerd. Daardoor kan met circa 1,2 fte de gehele klantgroep worden bediend. 


Other

Er zijn 2 medewerkers in loondienst (samen 1,2 fte). Dit betreft de relatiebeheerder en de assistent, welke samen de klantbediening organiseren. Zij hebben nog ruimte voor verdere uitbreiding in de portefeuille. De onderneming kan eventueel op de huidige locatie worden voortgezet. 


Klantportefeuille administratiekantoor
Region
Noord-Brabant
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
To be agreed