Profile number 104279

Vishandel

21/02/2022 Date added

Located in

Noord-Brabant

Also interesting for this region (s)

  • Noord-Nederland
  • Oost-Nederland
  • Midden-Nederland
  • West-Nederland
  • Limburg
  • Zeeland

General information

Sector

Retail food

Type of company

Fish store

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

< 5

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

€ 0 - € 100.000

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Een bedrijf dat bestaat sinds 1958 en veel bekendheid geniet in de regio Noord-Brabant! Dit mooie familiebedrijf heeft in de loop der jaren een zeer goede naam opgebouwd. De verkoopwagen heeft een uitstekende staat van onderhoud, en gezien de kwaliteit van de aanwezige apparatuur kan deze nog vele jaren probleemloos geëxploiteerd worden. Momenteel zijn deze 2 ondernemers 4 dagen per week actief op diverse markten, evenementen en standplaatsen! Dit zou makkelijk uit te breiden zijn naar meedere dagen. De reden van verkoop van dit mooie bedrijf is dat de huidige eigenaars een andere koers gaan varen, daarom zoeken ze een geschikte kandiaat(e) voor deze onderneming!

Samenvattend: De verkoop betreft een transactie, omvattende de verkoopwagen met inventaris, goodwill, eventueel de handelsnaam.


Company activities

Dit bedrijf betreft een ambulante handel. Van dinsdag t/m vrijdag rijden ze 7 markten c.q standplaatsen af. Zonder personeel is dit met z"n tweetjes goed te realiseren.

Het huurcontract van de bedrijfshal/magazijn is per direct over te nemen. Mits daar interesse voor is. De bedrijfswagen, trekkend voertuig, welke qua uitvoering in kleur en logo één geheel vormt met de verkoopwagen is lease. Deze overeenkomst kan eventueel worden over genomen en eindigd in mei 2022. Het is een instapklaar bedrijf met een totaal plaatje.


Unique selling points

Er zijn  diverse groeimogelijkheden. De dagen zijn uit te breiden naar 6 dagen. Tevens zijn de jaarmarkten, kermissen, festivals mooie evenementen om de omzet te verhogen.

Met een beetje creativiteit bereik je al héél wat.


Other

Dit bedrijf is instapklaar voor iedereen die affiniteiten heeft met vis. Kwaliteit en service zijn belangrijke factoren. De eigenaars vinden het belangrijk om dit zo goed mogelijk over te dragen aan de nieuwe eigenaar. Als de behoefte er is dan is één van de eigenaars bereidt om na de verkoop de nieuwe eigenaar in te werken, en waar nodig is nog een kleine tijd aan te blijven.

Het motto is........ Service met een brede glimlach kost niets!!!


Vishandel
Region
Noord-Brabant
Sector
Retail food
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
0 - 100.000