Profile number 106011

Taaltrainingsorganisatie; aanbieder zakelijke taaltrainingen en trainingsmodules

20/02/2023 Date added

Located in

Noord-Brabant

General information

Sector

Service industry

Type of company

Training / education

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

5 - 10

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 100.000 - € 250.000

Asking price

To be agreed

Earnings before taxes

€ 0 - € 100.000


Company history/background

Aanbod

Trainingsorganisatie die landelijk opereert in Nederland met divers aanbod van maatwerk taaltrainingen voor de zakelijke markt. Mooi en degelijk klantenbestand van bedrijven die door diversiteit van hun werknemersbestand, met vaste regelmaat behoefte hebben aan doelgerichte taaltrainingen.

De trainingsorganisatie is door eigenaar gebracht tot waar het nu staat waarbij de omvang weliswaar relatief beperkt is (omzet +/- euro 150.000,--) maar wel een goede naam in deze sector heeft opgebouwd.


Company activities

Omschrijving van de onderneming

In de afgelopen jaren heeft de trainingsorganisatie zich ontwikkeld tot een stevige en stabiele speler in de taaltrainingen waarbij ze voor haar B2Bklanten zowel basis als maatwerk taaltrainingen aanbieden. In de afgelopen jaren ook veelvuldig samengewerkt met haar klanten om maatwerk trainingen te maken zodat de taaltraining zeer goed aansluit bij de activiteiten van de klant. Met een ervaren groep van interne (2 personen) en externe trainers (flexibel op ZZP basis +/- 8 á 10) ondersteund door maatwerk trainingsdocumentatie verzorgt de trainingsorganisatie de taaltrainingen voor haar zakelijke klanten. Stabiel klantenbestand in diverse sectoren in de markt met daarbij grote (inter)nationale bedrijven. Afgelopen jaren nauwelijks marketing en/of sales activiteiten ontwikkelt omdat organisatie veel vaste en terugkerende klanten kent en bovendien er geen noodzaak was actief op zoek te gaan gezien de grootte van de huidige organisatie.


Unique selling points

Reden van verkoop/aankoop

Trainingsorganisatie heeft het bedrijf gebracht tot waar het nu staat. Een goed lopende trainingsorganisatie met aantrekkelijk zelf ontwikkeld en opgebouwde taaltrainingstrainingsmodules voor een mooi en interessant klantenbestand. De volgende stap ziet de eigenaar zich niet zelf nemen en zoekt daarom strategische koper die goede aanvulling ziet op zijn/haar huidige klantenbestand en aanbod dan wel met deze basis een volgende stap in groei te gaan realiseren. Mogelijkheden derhalve voor gelijksoortig bedrijf in deze markt die haar activiteiten wil uitbreiden om toegang te krijgen tot interessant klantenbestand, dan wel ondernemer die met deze basis de organisatie verder wil uitbreiden.


Other

Gewenste transactievorm

Activa passiva transactie die met name het bestaande klantenbestand en ontwikkelde trainingsmodules bevat.


Taaltrainingsorganisatie; aanbieder zakelijke taaltrainingen en trainingsmodules
Region
Noord-Brabant
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
100.000 - 250.000
Overname
To be agreed