Profile number 105552

Platform voor duurzame producten zoekt hands-on investeerders

16/11/2022 Date added

Located in

Europe

Also interesting for this region (s)

All of the country

General information

Sector

Service industry

Type of company

Business services

Legal entity

Private limited company

Type of transaction

Shares

Life phase enterprise

Starting

Employees in FTE

0

Type of buyer

MBI candidate


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 0 - € 250.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

De onderneming koppelt bewuste consumenten aan duurzame merken. Dé autoriteit waar duurzame consumptie en koopkrachtverbetering hand in hand gaan. Consumenten hoeven niet meer eindeloos te zoeken. Het is uitgezocht en gecontroleerd op inhoud en waarheid. Duurzame consumptie wordt gestimuleerd en versneld.

Goedkoper en toegankelijk voor de massa! 

Impact shopping en ontzorgen consument in optima forma. Het abonnement van €60 geeft toegang tot de beste deals voor een compleet pakket producten waar huishoudens dagelijks geld aan uitgeven. Het prijsverschil tussen een traditionele en een duurzaam product wordt grotendeels of in het geheel teniet gedaan. 2% van de omzet wordt via onze foundation gedoneerd aan lokale initiatieven. De lancering met 100.000 huishoudens is gepland in de lente van 2023. De internationale uitrol is aansluitend voorzien.


Company activities

Als management en marketing expert ben je de spil in de expansie van het aanbod en alle merk-, marketing- en media-activiteiten (influencers, social marketing, educational marketing, performance marketing, media- en PR campagnes). Het volledige marketing spectrum is jouw ‘kindje’. Inclusief het contracteren en activeren van nieuwe merken. Eerst in Nederland, maar later ook in de landen om ons heen. De creatieve vrijheid, die nodig is om de strategie om te zetten in marketing performance van ons eigen merk en die van de individuele campagnes van partner merken, is vanzelfsprekend.  


Unique selling points

Het verdienmodel is het abonnement van € 60 per jaar. Duurzame merken worden bij elkaar gebracht. Merken die elkaar aanvullen in plaats van te beconcurreren. Merken betalen geen provisies! Deze krijgen een extra, uniek en laagdrempelig verkoopkanaal. Abonnementen worden gedistribueerd via meerdere kanalen. De modernste vormen van digitaal marketing worden ingezet.

Bouwstenen van toonaangevende technologie partners.

Toekomstbestendig.

IT omgeving van merken wordt in stand gehouden. De onderneming fungeert als ‘kraamkamer’ voor jonge en veelbelovende duurzame merken en als ‘accelerator’ voor scale-ups met purpose. Deze realiseren direct omzet en marketing exposure in het hart van hun doelgroep.


Other

Onze opdrachtgever biedt een participatie aan. De hoogte van de inbreng is bespreekbaar. Voor iedere tranche van €25.000 wordt 1½% aandelenkapitaal op holding niveau verworven. Hierdoor profiteer je bij een exit van de beoogde, internationale expansie en spin-offs. Hoe ziet het vervolgproces eruit? Als je past binnen de visie van onze opdrachtgever en uit hetzelfde hout gesneden bent gesneden, willen we je graag uitnodigen voor een gesprek waarbij we de vervolgstappen met elkaar afstemmen.      

Interesse? Neem direct contact met ons op.


Platform voor duurzame producten zoekt hands-on investeerders
Region
Europe
Sector
Service industry
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
0 - 250.000