Profile number 103957

Frans thema hotel- en restaurantconcept + ca. 4 ha bouwgrond

07/12/2021 Date added

Located in

Europe

General information

Sector

Leisure

Type of company

Hotels

Legal entity

None

Type of transaction

To be determined

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

0

Type of buyer

  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 2.500.000 - € 5.000.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Onze opdrachtgever, een ondernemers echtpaar, beschikt over uitbreidingsplannen voor hun bijzonder onderscheidende thema hotel- en restaurantconcept in Frankrijk. De accommodatie is gelegen op ca. 1 1/2 uur autoafstand ten oosten van Parijs in een schitterende omgeving. 

De ondernemers zijn opzoek naar een investeerder voor hun accommodatie alsmede een koper voor de naastgelegen bouwgrond van ruim 4 hectare.


Company activities

Een investeerder kan de bouwgrond t.b.v. ca. 60 woningen aanwenden of doorverkopen aan een lokaal ontwikkelaar, terwijl voor de hotel/horeca accommodatie (inclusief uitbreiding) wordt gedacht aan een sale & leaseback constructie. De totale ass is investering bedraagt € 4 miljoen en wordt ruimschoots gedekt door de vastgoedwaarde.

 

Voor de plannen heeft KPMG het e.e.a. doorgerekend en rapporten uitgebracht met perspectiefvolle uitkomsten. Ook zijn uitgebreide jaarrapporten en taxatierapporten voorhanden.


Unique selling points

De ondernemers beschikken beiden over 25 jaar ervaring en hebben een jaarlijkse omzet ca. € 1.000.000,- per jaar. De omzet kan aanzienlijk worden verhoogd na de realisatie van de uitbreidingsplannen doordat er nu jaarlijks gemiddeld 300 maal een kamer wordt gehuurd bij een extern hotel binnen de gemeente.


Other

Wij begrijpen dat deze informatie nog enigszins summier is. Dit heeft alles te maken met het vertrouwelijke karakter. Bij serieuze interesse ligt het in de opzet een geheimhoudingsverklaring overeen te komen, waarna we u gedetailleerde informatie kunnen verstrekken.

 

Neem contact met ons op via het reactieformulier, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Frans thema hotel- en restaurantconcept + ca. 4 ha bouwgrond
Region
Europe
Sector
Leisure
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
2.500.000 - 5.000.000