Profile number 103835

Bedrijf in verkoop kozijnen uitstekend rendement

16/02/2022 Date added

Located in

Overijssel

Also interesting for this region (s)

  • Noord-Nederland
  • Flevoland

General information

Sector

Construction

Type of company

Other

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

0

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

Confidential

Asking price

€ 250.000 - € 500.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Wij verkopen in opdracht een bedrijf gespecialieerd in de verkoop en montage van kunstof en aluminium kozijnen.

Na ruim 25 jaar zijn wij opzoek naar een overname kandidaat om ons bedrijf over te nemen. We verkopen en monteren kunststof en aluminium kozijnen en daarbij behorende aanverwante artikelen. We maken gebruik van een Nederlandse producent die de kozijnen op maat aflevert die wij vervolgens monteren bij onze klanten.


Company activities

Het bedrijf is gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen op het gebeid van kozijnen, glas en gevelbekleding. De afgelopen jaren hebben we een mooi stabiele klanten portefeuille opgebouwd waarvan voornamelijk particulieren. Tot week 16 in 2022 zijn we volgepland en houden we op dit moment ook opdrachten af om onze afspraken te kunnen nakomen. Door persoonlijke omstandigheden moeten we wat eerder stoppen dan gepland, dit is ook de reden van de verkoop van ons bedrijf. De marketing wordt verzorgd door de producent met name op online, echter staat nu veel dicht omdat wij nu niet instaat zijn om te voldoen aan de verwachtingen van de klant. Het bedrijf is gevestigd in Overijssel en zitten onze klanten in een straal van +/- 50 km rondom ons bedrijf. Er zijn nog veel meer mogelijkheden en aanvragen buiten ons huidige werkgebied echter kunnen wij daar nu niet aan voldoen.


Unique selling points

Onze naamsbekendheid is groot en de klanten onze ambasadeurs. We doen daarom ook weing aan marketing. Omdat we dealer zijn van een merk krijgen we ook veel vragen vanuit het merk om te leveren in een grotere regio, helaas kunnen wij daaran niet voldoen en houden we daarom de aanvargen af.


Other

In de afgelopen jaren is er een uitstekend rendement gegenereerd en zijn de alle cijfers inzichtelijk. De verkoop is de naam en daarbij behorende order portefeuille, vastgoed en activa hierin zijn veel opties mogelijk zoals verkoop van de naam en orderportefeuille afzonderlijk van het vastgoed en de activa. Vastgoed bestaat uit een woonhuis en grote tuin met aangrenzend kantoor en showroom en grote bedrijfshal. Ruime buiten opslag en parkeer gelegenheid. Activa bestaat voornamelijk uit aanhangwagens, kraan, heftruck en overige werkplaats materialen. Showroom met kozijnen, dakkapel, schuifdeuren en meubilair. Kantoor bureaus, archiefkasten vergadertafel en stoelen.


Photos
Bedrijf in verkoop kozijnen uitstekend rendement
Region
Overijssel
Sector
Construction
Type
For sale
Turnover
Confidential
Overname
250.000 - 500.000