Profile number 102230

Gerenommeerde Chocolaterie in Arnhem

03/06/2021 Date added

Located in

Gelderland

General information

Sector

Retail food

Type of company

Other

Legal entity

Firm

Type of transaction

Assets / liabilities

Life phase enterprise

Full-grown

Employees in FTE

5 - 10

Type of buyer

  • MBI candidate
  • Strategic acquisition
  • Investor


Financial information

Turnover last financial year

€ 500.000 - € 1.000.000

Asking price

€ 250.000 - € 1.000.000

Earnings before taxes

Confidential


Company history/background

Namens onze opdrachtgever bieden wij een goed renderende chocolaterie in Arnhem aan. Uniek is wellicht de beste omschrijving voor dit meer dan 100 jaar bestaande bedrijf.

Het bedrijf is een waar begrip in Arnhem en ver buiten de stadsgrenzen en staat bekend om hoogwaardige productie en verkoop van ambachtelijke chocolade in alle soorten en maten.

 


Company activities

Het bedrijf bestaat uit twee winkels waarvan er één is gevestigd in het stadshart van Arnhem en één in het druk bezochte overdekte winkelcentrum Kronenburg.

De productieruimte en het kantoor bevinden zich tevens in Arnhem net buiten het centrum en bestaan uit een volledig geëquipeerde productieruimte, ruime opslag, kantoor en werkruimte voor het geven van workshops.

 

Ook zijn er op dit moment meerdere lopende samenwerkingen met externe verkooplocaties  waar de producten worden verkocht.


Unique selling points
  • Geweldige merk naam met uitstekende reputatie
  • Uitzonderlijk compleet en instap klaar bedrijf
  • Bewezen formule (onderbouwd door cijfers)
  • Grootste in Gelderland

Other

Mede door de goede naam en de uitstekende kwaliteit geniet dit bedrijf aanzien. Hierdoor weten vele particulieren maar ook grote klanten zoals de gemeente en andere instellingen dit bedrijf al jaren te vinden voor verschillende op maat gemaakte bestellingen  

Het bedrijf genereert op dit moment een meer dan goede omzet, maar er zijn nog verschillende groeimogelijkheden met betrekking tot het productieproces en door het uitbreiden van de externe verkooplocaties en workshops.  

Voor een bestaande partij (met eigen productie) is dit een unieke kans om zijn positie en marktaandeel in Gelderland enorm uit te breiden. 

De eigenaar van het bedrijf is bereid een korte termijn aan te blijven om de nieuwe eigenaar een vliegende start te geven in dit mooie bedrijf.

Alleen reageren bij serieuze interesse.

Verdere informatie en financiële stukken zijn inzichtelijk na het tekenen van een NDA en een persoonlijk gesprek.

De verkoopprijs omvat: Goodwill, alle bedrijfsactiviteiten/concept, inventaris, handelsnaam, lopende afzetpunten buiten eigen winkels, website, sociale media account.


Photos
Gerenommeerde Chocolaterie in Arnhem
Region
Gelderland
Sector
Retail food
Type
For sale
Turnover
500.000 - 1.000.000
Overname
250.000 - 1.000.000